Lee Je-hoon curtat pentru God of NoodlesConform companiei care-l manageriaza, Lee Je-hoon e in discutii pentru a aparea in viitorul serial al KBS, „God of Noodles”. In weekendul care a trecut, reprezentantii actorului au declarat ca au primit o oferta pentru rolul de protagonist masculin, la care Lee Je-hoon se mai gandeste. „God of Noodles” va fi o adaptare dupa o manhwa populara omonima, scrisa de Park In-kwon, un artist prolific ale carui lucrari au fost deja transformate in seriale de succes, cum e cazul lui „Queen of Ambition”. Serialul e preconizat a fi difuzat dupa incheierea lui „Descendants of the Sun”.

In prezent, Lee Je-hoon e implicat in filmarile pentru serialul tvN, „Signal”, inspirat dintr-un caz real. In varsta de 31 de ani, actorul e unul dintre cei mai curtati de catre posturile de televiziune. In iulie 2014, acesta si-a incheiat stagiul militar obligatoriu, insa inca dinainte de eliberarea sa din armata producatorii au incercat sa-i obtina semnatura. Inainte de inrolarea din toamna lui 2012, Je-hoon a atras atentia cu rolurile din filme precum „Architecture 101”, „The Front Line” si mai ales „My Paparotti”. Dupa revenirea din armata, primul rol pe care l-a ales a fost in k-drama Secret Door, ce i-a prilejuit reunirea cu Han Suk-kyu, alatui de care aparuse in ultimul film dinaintea inrolarii, „My Paparotti”. Desi are un look de gentleman si un aspect fizic placut, acesta poate portretiza personalitati complet diferite, in functie de personajele interpretate. Atitudinea sa pozitiva i-a atras o multime de fani din randul femeilor intr-un timp foarte scurt, fiind azi unul din cei mai cautati actori de catre producatorii de filme si seriale din Coreea.

Articol realizat de cris999 – asiacinefil

0 Comments

Post your comment

Solve : *
10 − 6 =


XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Va rugam nu copiati.