De multe ori cand vine vorba de Lee Byung Hun ne-am intrebat: Ce nu poate face ? Ei bine, avem raspunsul. Se pare ca indragitul Lee Byung Hun n-a stralucit atunci cand a venit vorba de soferie. In timpul unui interviu acordat la un eveniment de promovare Hyundai, a carui imagine este in prezent, a marturisit ca de noua ori a ratat examenul de conducere, reusind sa-l promoveze, cu putin noroc, a zecea ora.
Lee Byung Hun a declarat: “Am picat examenul de conducere- proba scrisa de noua ori, promovandu-l doar la a zecea incercare. Daca nici a zecea oara nu reuseam, n-as mai fi incercat niciodata. Din cauza asta am facut tot ce mi-a stat in putere, gândindu-ma ca e pentru ultima data.“ S-a gandit la primele zile cand si-a luat permisul de conducere si-a continuat: “Cand am primit permisul, am luat masina mamei si n-am reusit sa trec de o bordura cam o ora. In final am reusit sa fac intoarcerea in forma de U si m-am intors acasa. Am fost stanjenit.”
Intrebat ce isi doreste pentru următorii zece ani, acesta a declarat: ”Imi doresc sa raman acelasi actor pasionat de munca sa, care sa continue sa se gandeasca la lucruri noi.” A incheiat spunand: “Momentele devin zile, apoi ani, ca in final sa devina o viata. Vreau sa traiesc o viata pe care mai tarziu s-o pot impartasi sub forma unor povesti pozitive despre dedicare si sentiment.”

Articol realizat de Alinabv – asiacinefil.com

Celebra a ramas reclama din 2010 de la KIA, asociata cu serialul “IRIS” in care Lee Byung Hun a interprtat rolul principal, alaturi de Kim Tae-hee. Nu-i asa ca pare un sofer mai mult decat priceput ?

0 Comments

Post your comment

Solve : *
28 + 24 =


XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Va rugam nu copiati.