Coreea de Sud, undeva intr-un viitor apropiat. Cele doua tari vecine aflate intr-un razboi fratricid de mai bine de o jumatate de secol se afla mai mult ca oricand in pragul unificarii. Curand urmeaza a avea loc al doilea Summit bilateral care urmeaza sa stabileasca pasii unificarii. Colaborarea dintre Nord si Sud are loc si la nivelul stiintei si cercetarii, astfel ca ambele tari si-au trimis o echipa de oameni de stiinta pe platforma comuna de extractie a gazului metan undeva in largul marii. Doctorul Suh este un stralucit om de stiinta, seful platformei, apreciat de toata lumea, mare iubitor de baseball in timpul liber. Analista Lim Jin Jae, fiica unui om politic din preajma Liderului Suprem, este o femeie cam de varsta profesorului, atragatoare, inteligenta, insa… e de partea cealalta a baricadei, lucrand pentru Nord. Intre cei doi par a exista mai mult decat niste simple sentimente de simpatie sau colegialitate, fara insa ca vreodata sa se treaca de o anumita limita. In special ca pentru d-soara Lim pare a avea ochi si chipesul Dae Ja, supraveghetorul militar din Nord.
In momentul in care atmosfera aparent linistita de pe platforma e tulburata de o explozie la o conducta din adancuri, doctoral Suh, ignorand sfatul celorlalti, coboara de unul singur in adancuri pentru a suda conducta. Un echipaj e trimis deupa el, pentru a-l ajuta la nevoie, insa acestia raman imobilizati in cusca ascensorului, care refuza sa se deschida. In momentul in care are loc o explozie, viata doctorului Suh e pusa in pericol, deoarece ramane fara tuburile cu oxigen. Cum vor reactiona cei de la suprafata si ce secrete ascunde cercetatoarea Lim ramane sa descoperim in primul episod al unui serial ce se anunta extrem de interesant.

Prezentarea: cris999 – asiacinefil.com

0 Comments

Post your comment

Solve : *
22 − 8 =


XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Va rugam nu copiati.