asiacinefil.com
ANALIZE, INTERVIURI

ASIA TEAM ROMANIA

Cele mai noi subtitrari, proiecte

BIOGRAFII

Actori, actrite, regizori

CIVILIZATIE ASIATICA

cultura si civilizatie asiatica

TRAILERE

Cele mai noi trailere

Home » ASIA TEAM ROMANIA

Kingdom of the Winds – episodul 8

Trimis de pe 1 Feb 2009Fara comentarii

In aparenta, episodul 8 pare unul linistit, insa atunci cand te astepti mai putin, soarta se schimba si te aduce in cele mai neasteptate situatii, cel putin aceasta cred ca este una din menirile acestui serial urmarit cu sufletul la gura de fanii filmului asiatic. Muhyul, ajuns captiv in tabara Umbrelor Negre, este supus unor experimente cu otrava, carora le supravietuieste. In ultima instanta, ii spune trimisului regelui Buyeo de ura pe care o nutreste fata de regele Yuri, fapt care pare a imblanzi atitudinea fata de el, amanandu-i o vreme sfarsitul. Dar lucrurile evolueaza ireversibil spre implinirea profetiei vrajitoarei din primul episod, pentru ca, nu-i asa, nu te poti pune cu destinul, cum spune o vorba straveche.

Printul Yeogin este propulsat in fata regelui Yuri drept singurul posibil mostenitor la tron, insa Yuri ezita in a-l nominaliza. Ce nu stie el e faptul ca Yeogin nu-si doreste sa fie rege. Dar vointa fierbinte a mamei sale il va impinge in capcana lui Sangganim, care ii va propune o casatorie formala cu o fata din tribul lui. Moda casatoriilor din interes politic, practicata si in Europa medievala si moderna intre marile Case imperiale, este principala politica dusa si de regele Yuri in anul de la moartea lui Haemyeong in vederea intaririi Goguryeo. Insa regele Daeso nu mai poate accepta cresterea puterii lui Yuri, mai ales ca, dupa cum s-a vazut in episodul anterior, rebelii dintr-un alt stat vecin aproape ca au preluat puterea in Hwangnyeong, amenintand suprematia Buyeoului.

Si in acest episod veti avea parte de rasturnari de situatii, si de un sfarsit care anunta mari schimbari in evolutia evenimentelor din episoadele urmatoare. Faptul ca producatorii serialului nu au mai adaugat un filmulet de prezentare a ceea ce va urma indica evident acest lucru.

SUBTITRARE IN LIMBA ROMANA

 

Scrieti un comentariu!

Add your comment below, or trackback from your own site. You can also subscribe to these comments via RSS.

Be nice. Keep it clean. Stay on topic. No spam.

Acesta e un site care foloseste "Gravatar". Pentru a obtine un avatar universal, inregistrati-va la Gravatar.

Comment Spam Protection by WP-SpamFree

*