Cu ajutorul lui Mahwang, Muhyul afla de interesul atat al regelui Daeso, cat si al lui Baegeuk pentru Sabia Paradisului, cea pe care in urma cu cativa ani acesta a recuperat-o din mormantul regelui Jumong. Daeso il trimite pe Dojin cu Umbrele Negre pentru a pune mana pe sabie, insa este surprins intr-o ambuscada de Muhyul. Intre timp, regele Daeso pune la cale invadarea Jolbonului, schimbandu-si atitudinea fata de Baegeuk, manifestandu-se asemeni unui veritabil tiran. Acest lucru duce la o scindare in randul sefilor de clan, care isi vad promisiunile facute de Baegeuk compromise.

In acest episod, destinul lui Muhyul se schimba, printr-un gest cu totul neasteptat, la care nimeni nu se astepta. Yeon, tinuta captiva de Printesa Mostenitoare, este cautata de toata lumea, iar Mahwang isi joaca rolul – care in evolutia ulterioara a evenimentelor se va dovedi crucial. Si tot acum, Muhyul are un plan genial despre care doar el stie, in masura a duce la recucerirea capitalei. Dar multe alte evolutii neasteptate si rasturnari senzationale de situatie vor acompania toate aceste evenimente, ce va tine cu sufletul la gura fanii serialului.

SUBTITRAREA IN LIMBA ROMANA

SUBTITRARE IN LIMBA ROMANA (VARIANTA ALTERNATIVA)

9 Comments

  1. O vorba inteleapta spune ( sa nu repari ceva ce merge) hmmm nu pot dowloda sub la ep 29 cand dau dowload ma arunca in chestionar , o sugestie ceva? ms

  2. Daca tot scoateti subtitare la acest serial macar sa o puneti pe un site care nu te streaseaza 24 ore cu nustiu ce teste doar doar or sa-si faca reclama.

  3. MULTUMESC PT SUBTITRARE DAR NU SE POATE DESCARCA, SUNT DIRECTIONAT CATRE UN CHESTIONAR SI SITUATIA SE REPETA.

    UREZ LA TOATA LUMEA UN PASTE FERICIT!

  4. Deci, pentru toata lumea: am pus o varianta alternativa de subtitrare; noi ne-am facut datoria, probabil e o chestiune de moment (am updatat arhiva in urma semnalelor de aici, dar vad ca problema se mentine). Pana la remedierea ei puteti descarca subtitrarea alternativa.

Post your comment

Solve : *
14 × 10 =


XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Va rugam nu copiati.