asiacinefil.com
ANALIZE, INTERVIURI

ASIA TEAM ROMANIA

Cele mai noi subtitrari, proiecte

BIOGRAFII

Actori, actrite, regizori

CIVILIZATIE ASIATICA

cultura si civilizatie asiatica

TRAILERE

Cele mai noi trailere

Home » ASIA TEAM ROMANIA

Kingdom of the Winds – episodul 17

Trimis de pe 1 Mar 20091 comentariu

Episod foarte important, ce nu trebuie in nici un caz scapat. Ca si in urma cu 20 de ani, evenimente stranii incep sa se intample in cetatea Gungnae. Oamenii incep sa moara pe capete, imbolnavindu-se inexplicabil, apa devine rosie iar prin oras circula zvonuri despre o fantoma a unui print ucis la nastere, care revine sa ceara socoteala si sa se razbune. Dar nimeni, in afara regelui Yuri, nu-si mai poate aminti despre acel episod care, pe atunci, a fost pus la cale de clanul Biryu, pentru ca pur si simplu toti au murit sau nu se aflau la acea vreme in cercul de apropiati ai regelui. Hye Ap incearca sa afle ce se asunder in spatele acestor evenimente, si descopera un complot de proportii.

Yeon nu mai face fata numarului mare de pacienti care s-au imbolnavit brusc, insa reuseste sa isi da seama care este explicatia stiintifica a ceea ce se intampla. Pe baza acesteia si a informatiilor obtinute de Hye Ap, se ajunge la o concluzie teribila. Epidemia izbucnita poate fi stinsa, insa leacul se afla in incaperile secrete al Umbrelor Negre din Buyeo. Nu lipsit de importanta este faptul ca, in acest episod, lui Muhyul i se cere, de catre printesa Seryu, sa investigheze misterioasa moarte a celui de-al treilea print, de acum 20 de ani. Noi rasturnari de situatii, lucruri neprevazute si multa tensiune, asta ofera episodul 17 tuturor fanilor acestui serial. Vizionare placuta !

SUBTITRARE IN LIMBA ROMANA

1 comentariu »

  • ada a spus:

    Foarte tensionat ep-ul,
    Muhyul dupa aflarea adevarului despre adevarata sa identitate:cite regrete,cita durere,cite intrebari la care nu avea raspuns.
    Deabia astept sa vad ep.urmator.

Scrieti un comentariu!

Add your comment below, or trackback from your own site. You can also subscribe to these comments via RSS.

Be nice. Keep it clean. Stay on topic. No spam.

Acesta e un site care foloseste "Gravatar". Pentru a obtine un avatar universal, inregistrati-va la Gravatar.

Comment Spam Protection by WP-SpamFree

*