asiacinefil.com
ANALIZE, INTERVIURI

ASIA TEAM ROMANIA

Cele mai noi subtitrari, proiecte

BIOGRAFII

Actori, actrite, regizori

CIVILIZATIE ASIATICA

cultura si civilizatie asiatica

TRAILERE

Cele mai noi trailere

Home » ASIA TEAM ROMANIA

Kingdom of the Winds – episodul 10

Trimis de pe 7 Feb 2009Fara comentarii

Cu actiunea mutata aproape complet in tabara Buyeo, asistam la un episod 10 tulburator, de incarcatura emotionala a episodului disparitiei din scena a printului Haemyeong. Se va vedea, in acest episod, faptul ca intrigile de palat din Goguryeo sunt, in fapt, oglinda vietii de zi cu zi din Palatul lui Daeso. Buyeo nu e decat copia fidela a vietii nevazute din Goguryeo, in care cei care conduc sunt jucatorii din umbra.

Seful Sfetnicilor lui Daeso, Sagu, iese in prim plan in acest episod si ii intinde o cursa lui Wesaja de Buyeo, Tak Rok, a carui influenta crescanda vrea sa o elimine din preajma regelui. Muhyul si Maro, pe de o parte, si Dojin, pe de alta, devin apropiati dupa aventura din palatul lui Yuri, iar evenimentele ce se vor petrece ii vor uni si mai mult. Dar planurile diabolice ale lui Sagu vor interfera cu prietenia lor si ii vor schimba soarta.

De cealalta parte, in tabara Goguryeo, Sangga asteapta inca momentul prielnic pentru aducerea tribului Biryu la putere. Incoronarea Printului Mostenitor fiind amanata, acesta se vede dat la o parte, astfel ca, impreuna cu anturajul si prin presiuni asupra venalului negustor oportunist, incearca controlarea de la distanta a regelui Yuri prin eliminarea, rand pe rand, a oamenilor din anturajul sau. Un episod tensionat, cu multa actiune si cu rasturnari de situatii sau… amanari ale unor reintalniri spectaculoase. Tot acum se va intampla ceva care il va marca pe Dojin pentru totdeauna, un lucru crucial pentru a intelege transformarea acestuia, extrem de asemanatoare cu transformarea prin care a trecut Muhyul. Vizionare placuta !

SUBTITRARE IN LIMBA ROMANA

Scrieti un comentariu!

Add your comment below, or trackback from your own site. You can also subscribe to these comments via RSS.

Be nice. Keep it clean. Stay on topic. No spam.

Acesta e un site care foloseste "Gravatar". Pentru a obtine un avatar universal, inregistrati-va la Gravatar.

Comment Spam Protection by WP-SpamFree

*