EP.9. „Ultima noapte”

Momo a anuntat-o pe Sumire ca, de fapt, el chiar va pleca in Germania, si ca explicatia gasita pentru acel buchet de flori si, mai ales pentru acel sarut furat acesteia e cat se poate de serioasa. Sumire cu greu isi revine din soc, simtindu-se apasata de povara luarii unei decizii importante: il va alege pe Hasumi senpai sau pe Momo Takeshi. In acest episod toate lucrurile se dau in vileag, iar adevarul ajunge sa fie cuvantul de ordine al tuturor personajelor. Pana si Fukushima-san realizeaza ca Sumire este o persoana plina de complexe, dincolo de masca perfectiunii la nivelul careia mereu aspira sa se ridice.

Timpul trece pe neobservate, clipele petrecute impreuna de Momo si Sumire devin tot mai scurte. Perspectiva despartirii de cea care timp de 2 luni si jumatate i-a fost stapana si prietena, oferindu-i adapost, il transforma pe Momo intr-o persoana aparent mai matura, experienta acestei perioade invatandu-l ca „omul are nevoie de cineva fata de care sa fie el insusi”. In definitiv, si el si ea stiu ca Momo e o fiinta umana, cu sentimente mult mai serioase decat ale unui simplu animal de companie. Practic, in acest episod, Momo se metamorfozeaza din animalul de companie simpatic in barbatul de care Sumire pare a avea nevoie. Si asa ajungem la ultima noapte petrecuta impreuna de cei doi… Ce se va intampla si cum se va incheia acest superb serial, ramane sa descoperiti in ultimul episod.

0 Comments

Post your comment

Solve : *
9 + 22 =


XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Va rugam nu copiati.