Kim Tae Hee, cea mai influenta persoana din 2014Actritei Kim Tae Hee is s-a acordat premiul pentru “Cea mai influenta persoana” in China, la Weibo Night.

Presa chineza a spus ca i s-a acordat acest premiu pentru ca a fost cea mai influenta persoana pe site-ul Weibo, pe 15 ianuarie. Kim Tae Hee a spus, “Va multumesc pentru ca m-ati invitat la acest eveniment. Ma bucur sa primesc acest premiu si sa ma intalnesc cu fanii chinezi.” Weibo este un hibrid intre site-urile Facebook si Twitter, unul dintre cele mai populare site-uri in China, folosit de peste 30% de internauti. Peste 100 de milioane de mesaje sunt postate in fiecare zi, pe Weibo.

Weibo Nights sunt premii acordate celor care s-au remarcat pe site-ul de socializare Weibo de-a lungul intregului an 2014.

Suzy din Trupa de fete Miss A a fost prezenta si ea la acordarea premiilor si a primit premiul pentru “Zeita Anului”.

Kim Tae Hee a primit rolul pentru serialul chinezesc “Wang Hee Jee” cu un buget de 9,7 milioane dolari; se pare ca actrita a filmat pentru serial incepand de la mijlocul lunii iulie 2014. Nu se stie insa data la care va fi difuzat serialul la televiziune. Kim Tae Hee este cunoscuta cinefililor pentru roluri precum cele din Stairway to Heaven, Love Story in Harvard, Iris, My Princess, Jang Ok-jung sau Living by Love.

(Surse: koreatimes.co.kr, star.moneytoday.co.kr)

Traducere: chocolate_cleo – asiacinefil.com

0 Comments

Post your comment

Solve : *
19 + 22 =


XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Va rugam nu copiati.