Kim Nam-gil se gandeste la un film de Lee Yoon-kiDupa revenirea din armata, Kim Nam-gil si-a ales cu grija proiectele in care a aparut. Daca de atunci pana in prezent a mai aparut intr-un singur serial, „Shark” – lucru ce demonstreaza ca de obicei serviciul militar si schimbarea prefixului coincid si cu o reorientare in cariera spre altfel de roluri, mult mai serioase, anul trecut a revenit si pe marele ecran cu rolul din blockbuster-ul „The Pirates”. Insa si asa, raportat la popularitatea de care Kim Nam-gil se bucura, a fost destul de putin. Se pare, insa, ca in acest an, actorul a vrut sa-si satisfaca fanii, aparand in 3 filme, si avand deja un al patrulea in vizior pentru anul viitor (A Murderer’s Guide to Memorization, alaturi de indragitul Sol Kyung-gu). Un nou proiect pare a-l atrage pe Nam-gil, acesta luand serios in calcul sa accepte rolul din cel mai nou film al regizorului Lee Yoon-ki.

Cunoscut pentru filme cu tenta artistica precum „Come Rain, Come Shine” sau „My Dear Enemy”, Lee Yoon-ki incearca sa revina la productiile dramatice (in 2004 a debutat cu drama „This Charming Girl”). Noul sau proiect se intituleaza „My Angel” si spune povestea unui barbat ce intalneste o femeie aflata in coma. Cum intre cei doi se naste o poveste de iubire ramane o enigma, insa ideea pare interesanta si ne duce cu gandul la o… melodrama. Kim Nam-gil e curtat sa interpreteze rolul unui agent de asigurari ce a fost martor la sinuciderea propriei sotii. Ulterior, acesta cunoaste o femeie in coma, filmul descriind – probabil intr-un mod artistic, cum ne-a obisnuit Lee Yoon-ki – neconventionala poveste de dragoste ce se naste. Nu trebuie sa mai amintim de faptul ca Lee Yoon-ki e cunoscut pentru filmele sale contemplative, de obicei despre relatia dintre un barbat si o femeie, deseori comprimate pe parcursul unei zile sau a catorva ore. A colaborat cu mari actori coreeni, precum Jeon Do-yeon, Ha Jung-woo, Hyun Bin sau Gong Yoo, ce au interpretat personaje complexe lasate prada unor situatii incordate sau unor despartiri bizare.

Kim Nam-gil se gandeste deocamdata daca va accepta sa apara in acest film, insa sunt mari sanse sa o faca, in special ca nu e strain de melodrame (Lovers Vanished, Shark) si ca o colaborare cu un regizor reputat nu se refuza niciodata. In prezent, actorul poate fi vazut in „Sound of a Flower”, o drama de epoca ce ruleaza acum in cinematografele coreene, iar urmatoarea aparitie va fi in „Pandora”, in care incearca sa-si salveze familia intr-o situatie de dezastru care loveste Coreea. In ce-l priveste pe Lee Yoon-ki, filmul la care lucra, „A Man and a Woman”, cu Gong Yoo si Jeon Do-yeon, despre o poveste de iubire interzisa in indepartata Finlanda, va avea premiera in prima jumatate a anului viitor.

Articol realizat de cris999 – asiacinefil

1 Comments

  1. Sper ca daca va accepta acest rol sa nu moara la sfarsit cum s-a intamplat cu majoritatea personajelor pe care le-a interpretat.

Post your comment

Solve : *
9 × 25 =


XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Va rugam nu copiati.