120719 ·Ôµ¥È£ÅÚ ¹è¿ì ±èÇý¼ö ¿µÈ­  ±¹°æ¿ø ±âÀÚ onecut@donga.comUnele persoane din industria coreeana de film spun ca exista o lipsa de actrite, in timp ce altii accepta faptul ca sunt mai putine roluri feminine decat cele masculine. Acesta este, in definitiv, un paradox al industriei de film (nu numai coreene).

Actrita Kim Hye Soo are obiceiul sa creeze roluri speciale, pe care numai ea le-ar putea face. Kim Tae Gon, regizorul filmului “Goodbye Single” a spus ca “ar fi fost imposibil daca ea nu ar fi acceptat rolul”. Rolul principal in film este al unei actrite care a fost o celebritate inca de adolescenta, un star care este implicat intr-o serie de scandaluri, si inca traieste o viata plina de stralucire, desi a cam trecut de prima tinerete. Productia este o comedie despre personajul principal care declara brusc ca isi doreste un partener si un copil, asta dupa ce a fost parasita de prietenul ei, mai tanar decat ea.

Kim Hye Soo a spus, despre rolul ei: “Am incercat sa exclud tot ce m-ar face sa seman cu actrita Kim Hye Soo”. “Am acceptat rolul pentru partea sa amuzanta.” “A fost pentru prima data cand am aparut in rolul unei femei insarcinate de-a lungul intregului film. A trebuit sa port un machiaj special ce simula efectele secundare ale unei operatii estetice. A fost o noua experienta, dar mi-a placut mult.” “A trebuit sa port o burtica falsa si mi s-a potrivit asa de mult incat atunci cand o purtam aveam uneori senzatia ca sunt insarcinata.”

Rolul principal este al unei tinere imature care realizeaza ca trebuie sa lupte de una singura, si care se maturizeaza intr-o femeie hotarata, care poate sa protejeze pe altcineva.

“Goodbye Single”(avand titlul international „Familyhood”) va avea premiera pe 29 iunie. Alaturi de Kim Hye Soo, ii revedem pe Ma Dong-seok si pe veteranul Kim Yong-geon, tatal starului Ha Jung-woo.

(Sursa: chosun.com)

Articol realizat de chocolate_cleo – asiacinefil

0 Comments

Post your comment

Solve : *
18 × 11 =


XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Va rugam nu copiati.