kang-hye-jung-si-tabloMembrul trupei hip-hop Epik High, Tablo, si actrita Kang Hye-jung au devenit sot si sotie in urma unei ceremonii de nunta tinute in spatele usilor inchise, in urma cu o saptamana. La eveniment au participat ca invitati doar membrii familiilor celor doi, rude si prieteni apropiati, inclusive celebrul regizor Park Chan-wook si actorii Song Kanh-ho si Ahn Sung-ki. Formatia hip-hop Leessang, a carei ultima melodie se afla, in prezent, in varful topurilor muzicale din Coreea, a cantat un cantec de felicitare pentru noii casatoriti, care vor pleca in luna de miere in Europa in aceasta saptamana. „Sunt fericit ! Vom trai o viata minunata !” a scris Tablo sub o fotografie a lui impreuna cu proaspata sa sotie postata pe blogul personal la doar cateva ore dupa oficializarea casatoriei sale.

Cuplul si-a anuntat intentiile de casatorie la inceputul lui septembrie, impreuna cu vestea ca asteapta un copil. Cei doi s-au cunoscut la un concert Epik High tinut de Craciunul anului trecut, si de atunci au inceput sa se intalneasca. Kang este o actrita aclamata in Coreea, devenind un star cu rolul din „Old Boy” al lui Park Chan-wook, film care a castigat Marele Premiu la Cannes in 2004. Tablo este liderului unei formatii hip-hop formate din 2 persoane, extrem de populara in Coreea, care a debutat in 2003.

Articol realizat de cris999 © www.asiacinefil.com

1 Comments

Post your comment

Solve : *
13 × 7 =


XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Va rugam nu copiati.