Junho din 2 PMDouazeci si sase de ani. Deja un cantaret de succes insa un actor ce trebuie descoperit. Acesta este Lee Junho din trupa 2PM. Potentialul actoricesc i-a fost recunoscut in 2013 in filmul “Cold Eyes”, dar rolul din “Twenty” ii aduce titulatura de actor.

Povestea filmului este despre trei prieteni la douazeci si ceva de ani, iar Junho il joaca pe Dong Woo, prietenul cu un puternic instinct de supravietuire. Visand sa devina caricaturist realizeaza ca din cauza problemelor financiare ale familiei sale, visul sau se va realiza mai tarziu.

Nu a cucerit audienta filmului cu acel ceva spectaculos pe care numai el il putea face, ci cu naturaletea jocului actoricesc, neincercand sa iasa in evidenta ci sa integreze personajul sau in povestea finala, lucru ce l-a facut sa iasa in evidenta.

“La inceput m-am intrebat daca pot face asta. Eram un pic confuz in legatura cu aspectul atat de simplu al personajului meu. Era asa de amuzant ca purta haine care nu i se potriveau si vedeai ca nici nu are asa multe haine. Au fost momente in care mi-a parut rau pentru Dong Woo pentru ca era sarac, doar cu cateva haine.”

“In timpul filmarilor am realizat ca asta era personajul, de fapt. Dupa crearea aspectului fizic am inceput sa interpretez rolul, jucandu-ma cu el. Credeam ca asta doreste regizorul de la mine, dar a venit la mine la un moment dat, intrebandu-ma daca este prea mult, prea exagerat si cerandu-si scuze.”

Baietii din TwentyLee Junho a terminat de filmat pentru filmul “Memories of the Sword”, insa acesta nu a fost inca scos pe piata, asa ca “Twenty” a devenit primul sau film in care are un rol principal. Responsabilitatea unui rol principal a fost mare dupa doar doua proiecte, mai ales din cauza prejudecatilor legate de cantaretii care incep sa joace in filme si seriale. „Responsabilitatea a fost mare, am fost responsabil pentru o treime din film. Nu era ca si cum actorul principal ma putea ajuta si invata ceva ce nu stiam sa fac. M-am temut ca nu cumva sa stric ceva si sa se vada, o interpretare segmentata, de exemplu. Mi-ar fi parut rau pentru colegii mei sa aud ca am jucat prost pentru ca sunt un cantaret care joaca”, a explicat Junho. “Am primit mult ajutor de la cei din jurul meu si mi-ar fi fost mult mai greu daca nu era regizorul Lee Byung Hun care a discutat mult cu mine, ajutandu-ma sa inteleg si sa joc corect unele scene din film. Mi-a oferit multa libertate si pot spune ca daca nu am jucat rau, e datorita regizorului Lee Byung Hun.”

Partea cea mai amuzanta din “Twenty” este relatia dintre cei trei prieteni jucati de Junho, Kim Woo Bin si Kang Ha Neul. Cei trei actori au creat o atmosfera perfecta. “Ne simteam ca si cum am fi fost colegi de liceu, avem aceeasi varsta, suntem din aceeasi generatie. Avem multe in comun si ne-am amuzat mult vorbind despre ce feluri de gustari si inghetate se vindeau cu ceva ani in urma. M-am simtit bine pe platou, confortabil.” “Vorbeam mult cand ne spuneam replicile. ‘Cand eu fac asta, tu vii aici.’ Spuneam tot felul de mici lucruri care ne ajutau si ne intelegeam unii pe altii imediat, ne-am integrat interpretarile in fiecare scena. Am devenit si buni prieteni, sunt oameni pe care ii vreau alaturi de mine, de-a lungul timpului.”

Prietenia dintre cei trei e grozava, insa nici replicile alaturi de Lee Yu Bi nu sunt mai prejos. Cei doi s-au inteles asa de bine incat au fost suspectati de ceva mai mult. “Daca Dong Woo ar fi spus primul ca e atras de So Hee (Lee Yu Bi), ar fi fost de-a dreptul trist. Personalitatea lui Dong Woo iese in evidenta in conversatiile lor, este bun, naiv si afectuos, si toate acestea au fost conturate in asa fel incat sa fie de-a dreptul adorabil cand vorbeste cu So Hee. Lee Yu Bi chiar este So Hee. Pentru ca ea a interpretat rolul asa de natural, eu doar am urmat-o. Ii sunt recunoscator.”

Baietii din Twenty 2Dupa “Cold Eyes” si “Twenty”, Lee Junho incepe sa-si cladeasca o cariera de actor. In “Memories of the Sword” joaca alaturi de Jeon Do Yeon, Lee Byung Hun si altii, si dezvaluie un pic din dorinta de a face mai mult in domeniul actoriei. “Cred ca jocul actoricesc aratat pana acum in ce am jucat nu face decat sa ma arate pe mine, de aceea oamenii ma accepta, nu vad nicio diferenta. Vreau sa joc si altceva, un rol greu, nu conteaza ca e intr-o comedie romantica sau intr-o melodrama. Dar trebuie sa fie la timpul potrivit. Proiectele in care mi-am dorit sa joc au fost la timpul potrivit. Vreau sa mai joc si in filme, si sa imi perfectionez abilitatea de a reactiona cu repeziciune.”

La intrebarea “Ce nu poti face?”, Lee Junho raspunde “E doar inceputul.”

Nascut in 1990, Junho a debutat in trupa 2PM in 2008. Recunoaste ca s-a identificat uneori cu acest rol. “Am inceput sa ma pregatesc pentru cariera de cantaret la 17 ani. Varsta de 20 de ani inseamna mult pentru mine, inseamna debutul meu. De multe ori am simtit ca voi renunta, au fost multe momente grele. Au existat si situatii similare cu cele in care a fost Dong Woo, in care a trebuit sa fac compromisuri, dar spre deosebire de el, eu am ales sa-mi urmez visul si nu regret nimic.” “Privind inapoi, nu cred ca as fi renuntat la visul meu oricat de greu mi-ar fi fost. Asta pentru ca m-as teme de cat de dezamagit as fi renuntand la visul meu, nu m-as teme de greutati.”

Articol realizat de chocolate_cleo – asiacinefil

0 Comments

Post your comment

Solve : *
23 + 12 =


XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Va rugam nu copiati.