asiacinefil.com
ANALIZE, INTERVIURI

ASIA TEAM ROMANIA

Cele mai noi subtitrari, proiecte

BIOGRAFII

Actori, actrite, regizori

CIVILIZATIE ASIATICA

cultura si civilizatie asiatica

TRAILERE

Cele mai noi trailere

Home » ASIA TEAM ROMANIA

Joseon X Files (2010) – episodul 3

Trimis de pe 21 Sep 2010Fara comentarii

Iubitorii genului fantastic stiu ca planeta Trantor imaginata de Isaac Asimov in celebra serie a Fundatiei se afla in centrul galaxiei cunoscute. O planeta puternica si unica, dar dependenta din punct de vedere al resurselor de constelatiile supuse. Asemanator, regatul Joseon devine conform insemnarilor vremii un punct de atractie pentru asa zisele “corabii zburatoare”, deci un fascinant centru al fenomenului “utsuro fune”.

Incidentul din 25 august 1609, raportat de catre guvernatorul provinciei Gangneung, Lee Hyeongwoo, pare sa nu fi fost unul singular. In urma cu 1000 de ani, pe vremea regatului Shilla o aparitie asemanatoare a ingrozit populatia civila. “Marea lumina” era de nedescris si nu putea fi explicata de nicio minte umana din acea perioada. Legatura dintre cele doua evenimente se face prin intermediul unui misterios lingou de aur, un posibil artefact, extrem de valoros si scrijelit cu multa migala.

Intr-o noapte, Cheon Seokbeom, a avut un vis premonitoriu. In acest mod, acest barbat a aflat locul in care era ingropat un obiect pierdut in negura timpului. Nimic nu prevestea ceea ce urma sa se intample… Absolut nimic. Cu timpul, Cheon Seokbeom, a inceput sa aiba probleme de sanatate. Dureri de cap, greata. Dupa ce trupul sau a inceput sa-i fie tot mai afectat de o boala misterioasa, barbatul a declarat autoritatilor locale ca a intrat in posesia unui obiect misterios, de rau augur.

Astfel, inspectorul Kim Hyeongdo si ofiterul Jang pornesc din capitala Hanyang pe urmele unui barbat despre care se spune ca a fost blestemat si condamnat la moarte de catre…

Prezentare realizata de ionicar – www.asiacinefil.com

Scrieti un comentariu!

Add your comment below, or trackback from your own site. You can also subscribe to these comments via RSS.

Be nice. Keep it clean. Stay on topic. No spam.

Acesta e un site care foloseste "Gravatar". Pentru a obtine un avatar universal, inregistrati-va la Gravatar.

Comment Spam Protection by WP-SpamFree

*