Aparitia unei lumini puternice pe cerul regatului Joseon a influentat in mod neasteptat toate straturile societatii, credintele populare si destinele umane. Nasterea unui profet care reuseste sa alunge boala, tristetea, rautatea omeneasca si sa invie mortii pune pe jar Curtea Regala. Sentimentul de bine si solidaritatea oamenilor simpli a facut ca autoritatile peninsulei sa incerce eradicarea acestui grup, considerat eretic, si sa-i macelareasca, acuzandu-i de inalta tradare. Cine atenteaza la persoana Fiului Ceresc sau al Trimisului Celui prea Inalt pe Pamant, devine automat dusmanul poporului. Mai precis, devine inamicul clasei conducatoare care nu suporta o concurenta a binelui sau o reanalizare a principiilor societatii impuse mai mult cu forta decat cu vorba buna.

Invierea sau renasterea in trup a reprezentat de o vesnicie un tel a fiecarei generatii de oameni. De-a lungul timpului aceasta dorinta arzatoare a fost imaginata in doua feluri diferite. Unii au spus ca invierea va fi in acelasi trup, indiferent de starea lui, iar altii au dezvoltat ideea ca sufletul nostru va primi un alt trup, diferit de cel uman, mai placut si mai minunat. Oricum, invierea e un principiu care depinde mult de felul in care privim existenta noastra pe aceasta planeta.

Prezentare realizata de ionicar – asiacinefil.com

0 Comments

Post your comment

Solve : *
11 − 4 =


XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Va rugam nu copiati.