asiacinefil.com
ANALIZE, INTERVIURI

ASIA TEAM ROMANIA

Cele mai noi subtitrari, proiecte

BIOGRAFII

Actori, actrite, regizori

CIVILIZATIE ASIATICA

cultura si civilizatie asiatica

TRAILERE

Cele mai noi trailere

Home » NOUTÃŢI

Jo In-sung, “The King”, din ianuarie pe marile ecrane alãturi de Jung Woo-sung !

Trimis de pe 21 Dec 2016Fara comentarii

Jo In-sung si Jung Woo-sung in The King 2017Desi Jo In-sung a avut o scurta aparitie in “Dear My Friends” la inceputul acestui an, a trecut ceva timp de cand actorul a fost vazut intr-un rol.

In “The King”, Jo In-sung interpreteaza rolul lui Park Tae-soo, un modest procuror care viseaza putere si bogatie. Jung Woo-sung (“Asura”) joaca rolul lui Han Kang-shik, un adevarat om de succes pe plan politic care este candidatul numarul 1 pentru functia de procuror general. In momentul in care Tae-soo il intalneste pe Han Kang-shik, realizeaza ca visurile sale se pot indeplini daca stie sa ramana in anturajul lui Kang-shik.

Noul film al regizorului Han Jae-rim, care a regizat si “The Face Reader” si care a reusit sa imbine emotia profunda cu umorul ridicol in acel film, descrie povestea dezvoltarii carierei geniului politic Han Kang-shik, a secundului sau insetat de putere Park Tae-soo si a modului in care acestia insala si manipuleaza pentru a deveni niste “regi” ai lumii in care traiesc. Ryu Joon-yeol (“Lucky Romance”) interpreteaza rolul prietenului cel mai bun al lui Tae-soo si Kim Ah-joong (“Wanted”) joaca rolul sotiei. Park Tae-soo este la inceput un tanar care incearca sa treaca peste obstacole, devine procuror si incepe sa caute moduri in care ar putea sa devina parte a acelei societati care detine toata puterea. Pentru asta apeleaza la serviciile unui gangster care ii este prieten pentru a manipula un influent procuror cu multi ani vechime.

Inca de la urcarea pe diferite site-uri a trailer-ului pe 1 decembrie, acesta a adunat 7,17 milioane de vizualizari in sapte zile, devenind cel mai vizionat trailer al unui film coreean, dupa cum au anuntat distribuitorii filmului. „The King” a devenit un subiect fierbinte si pentru ca este o oglinda a climatului politic din Coreea de Sud, tinand cont de problemele interne in care se afla tara de ceva timp (pe 9 decembrie s-a anuntat ca presedintele Coreei de Sud Park Geun-hye a fost pusa sub acuzare de Adunarea Nationala, fiind obligata sa predea fraiele statului primului ministru).

Trailer-ul incepe cu vocea lui Tae-soo care inca de la inceput stabileste nivelul sau. “Ma poti vedea? Sunt istoria, eu sunt tara asta!” Felul in care Kang-shik reuseste sa urce in plan politic duce cu gandul la ilustrele figuri istorice ale Coreei. Urmatoarea scena arata un mod de viata decadent si multa violenta care par a-i face placere lui Tae-soo. O voce de femeie se aude in fundal: “Asocierea cu diferiti gangsteri, investigatii neglijente, dominarea cu forta a mass-mediei – a mai existat vreun alt politician atat de murdar, in Coreea?” Si, ca si cum ar raspunde intrebarii, se aude vocea lui Tae-soo: “Am vrut sa devin rege.” Trailer-ul se incheie cu ceremonia ridicola, aproape grotesca a unui saman, desi muzica sugereaza ca in film vor exista si momente amuzante.

Filmul va avea premiera in ianuarie 2017.

Articol realizat de chocolate_cleo – asiacinefil

Scrieti un comentariu!

Add your comment below, or trackback from your own site. You can also subscribe to these comments via RSS.

Be nice. Keep it clean. Stay on topic. No spam.

Acesta e un site care foloseste "Gravatar". Pentru a obtine un avatar universal, inregistrati-va la Gravatar.

Comment Spam Protection by WP-SpamFree

*