Jo In-sung in Frozen FlowerAgentia ce-l reprezinta pe actorul Jo In-sung a confirmat ca acesta va juca intr-un nou film istoric, “Ansi City” (sau „Ansi Fortress”). Scenariul filmului este plasat intr-o perioada istorica plina de razboaie, in care 500.000 de soldati ai Dinastiei Tang (care a condus China intre 618-907) pornesc sa cucereasca Goguryeo (unul din cele Trei Regate din peninsula coreeana, alaturi de Baekje si Silla), dar sunt opriti si apoi respinsi intr-o lupta ce a durat 88 de zile, in orasul Ansi.

Jo In-sung a acceptat rolul legendarului erou Yang Manchun, un lider patriot a carui determinare va uni oamenii in timpul asaltului asupra fortaretei. In 642, Yeon Gaesomun, un dictator militar, l-a ucis pe regele Yeongnyu si a preluat controlul militar asupra tarii, dar in ciuda acestui lucru, Yang Manchun a refuzat sa-i predea fortareata Ansi. Dupa un asalt indelungat si fara de succes, Yeon a fost fortat sa se retraga si sa-i permita lui Yang Manchun sa-si pastreze pozitia de comandant al fortaretei.

In 645, Imparatul Taizong a condus o campanie impotriva regatului Goguryeo, parte din granite fiind cucerite, dar trupele Tang nu au putut strapunge fortareata Ansi. Goguryeo a trimis 150 000 de soldati pentru a relua asaltul asupra fortaretei, dar fara succes. In ciuda asaltului asupra orasului, armata Tang a fost incapabila sa determine Ansi sa capituleze. Taizong a ordonat construirea unei imense rampe din pamant pe care Yang Manchun a capturat-o si a folosit-o in apararea orasului. Odata cu apropierea iernii, fortele chineze au fost nevoite sa se retraga.

Rolul legendarului Yang Manchun a fost oferit si actorului Lee Byung-heon, acesta fiind nevoit sa-l refuze din cauza programului incarcat.

Studio NEW, principalul investitor al proiectului, a decis folosirea a 15 miliarde de woni in pre-productie. Regizorul Kim Kwang-shik (“Tabloid Truth”, “My Dear Desperado”) va regiza filmul si se pare ca actorul de telenovele Park Bo-gum (“Moonlight Drawn By Clouds”) a primit o oferta pentru a juca in film. Filmarile la “Ansi City” vor incepe in luna august, dupa finalizarea distributiei, asteptarile legate de film fiind foarte mari. Premiera va avea loc in 2018, la exact un deceniu de la anteriorul rol al lui Jo In-sung intr-un film de epoca, „A Frozen Flower”.

Articol realizat de chocolate_cleo – asiacinefil

0 Comments

Post your comment

Solve : *
3 ⁄ 1 =


XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Va rugam nu copiati.