asiacinefil.com
ANALIZE, INTERVIURI

ASIA TEAM ROMANIA

Cele mai noi subtitrari, proiecte

BIOGRAFII

Actori, actrite, regizori

CIVILIZATIE ASIATICA

cultura si civilizatie asiatica

TRAILERE

Cele mai noi trailere

Home » NOUTÃŢI

Jo In-sung în rolul unui erou legendar din perioada celor Trei Regate

Trimis de pe 12 May 2017Fara comentarii

Jo In-sung in Frozen FlowerAgentia ce-l reprezinta pe actorul Jo In-sung a confirmat ca acesta va juca intr-un nou film istoric, “Ansi City” (sau “Ansi Fortress”). Scenariul filmului este plasat intr-o perioada istorica plina de razboaie, in care 500.000 de soldati ai Dinastiei Tang (care a condus China intre 618-907) pornesc sa cucereasca Goguryeo (unul din cele Trei Regate din peninsula coreeana, alaturi de Baekje si Silla), dar sunt opriti si apoi respinsi intr-o lupta ce a durat 88 de zile, in orasul Ansi.

Jo In-sung a acceptat rolul legendarului erou Yang Manchun, un lider patriot a carui determinare va uni oamenii in timpul asaltului asupra fortaretei. In 642, Yeon Gaesomun, un dictator militar, l-a ucis pe regele Yeongnyu si a preluat controlul militar asupra tarii, dar in ciuda acestui lucru, Yang Manchun a refuzat sa-i predea fortareata Ansi. Dupa un asalt indelungat si fara de succes, Yeon a fost fortat sa se retraga si sa-i permita lui Yang Manchun sa-si pastreze pozitia de comandant al fortaretei.

In 645, Imparatul Taizong a condus o campanie impotriva regatului Goguryeo, parte din granite fiind cucerite, dar trupele Tang nu au putut strapunge fortareata Ansi. Goguryeo a trimis 150 000 de soldati pentru a relua asaltul asupra fortaretei, dar fara succes. In ciuda asaltului asupra orasului, armata Tang a fost incapabila sa determine Ansi sa capituleze. Taizong a ordonat construirea unei imense rampe din pamant pe care Yang Manchun a capturat-o si a folosit-o in apararea orasului. Odata cu apropierea iernii, fortele chineze au fost nevoite sa se retraga.

Rolul legendarului Yang Manchun a fost oferit si actorului Lee Byung-heon, acesta fiind nevoit sa-l refuze din cauza programului incarcat.

Studio NEW, principalul investitor al proiectului, a decis folosirea a 15 miliarde de woni in pre-productie. Regizorul Kim Kwang-shik (“Tabloid Truth”, “My Dear Desperado”) va regiza filmul si se pare ca actorul de telenovele Park Bo-gum (“Moonlight Drawn By Clouds”) a primit o oferta pentru a juca in film. Filmarile la “Ansi City” vor incepe in luna august, dupa finalizarea distributiei, asteptarile legate de film fiind foarte mari. Premiera va avea loc in 2018, la exact un deceniu de la anteriorul rol al lui Jo In-sung intr-un film de epoca, „A Frozen Flower”.

Articol realizat de chocolate_cleo – asiacinefil

Scrieti un comentariu!

Add your comment below, or trackback from your own site. You can also subscribe to these comments via RSS.

Be nice. Keep it clean. Stay on topic. No spam.

Acesta e un site care foloseste "Gravatar". Pentru a obtine un avatar universal, inregistrati-va la Gravatar.

Comment Spam Protection by WP-SpamFree

*