Vesti bune pentru fanii catorva vedete masculine coreene, a caror absenta din cauza serviciului militar obligatoriu a lasat un mare gol in sufletul tuturor. Jo In-Seong, Jo Seung-woo si Eric Moon isi vor termina curand serviciul militar, fiind deja contactati de industria de film pentru reluarea activitatii ca actori. Jo Seung-woo va fi lasat la vatra pe 23 octombrie, dupa ce si-a efectuat serviciul militar in cadrul unui departament de politie. Jo este o vedeta de prima mana a Hallyu, unul din cele mai memorabile roluri ale sale fiind in pelicula „Marathon” (2005) sau „Classic” (2003), pentru rolul din „Marathon” castigand 4 premii de interpretare. Jo Seung-woo va fi distribuit in musical-ul „Dr.Jekyll & Mr.Hyde” si curand va aparea intr-un nou film. Mai multe scenarii i-au fost trimise spre studiu vedetei, chiar cu 6 luni inainte sa isi incheie stagiul militar. Au fost chiar unele companii de productie care au spus ca vor astepta ca Jo sa isi incheie armata, amanand lansarea proiectelor in speranta unui raspuns pozitiv din partea vedetei.

Eric Moon, in varsta de 31 de ani, va fi lasat la vatra pe 30 octombrie, acesta lucrand in serviciul public pe perioada stagiului militar. Remarcat in seriale precum „Invincible Agent Parachute” sau „Phoenix”, Moon a avut deja mai multe solicitari pentru roluri in filme sau seriale. Dupa moartea lui Park Yong-ha, care s-a sinucis in aceasta vara, Moon a luat in serios o eventuala aparitie in serialul „Love Song”, dar anumite lucruri l-au facut sa se decida sa nu participle la acest proiect. Si el a primit solicitari in special pentru proiecte din genul thriller, dar inca nu s-a decis asupra careo iferte sa opteze.

Dar poate cel mai asteptat si mai dorit actor, de catre productaori, e Jo In-Seong. Vedeta din „A Frozen Flower”, „A Dirty Carnival” sau „Something Happened in Bali” isi va incheia cele 21 de luni de serviciu militar in ianuarie. Exista deja zvonuri cum ca acesta va aparea in anumite filme, intre care primul film va fi o colaborare cu regizorul Yoo Ha, nimeni altul decat regizorul lui „A Dirty Carnival” si „A Frozen Flower”. Pare a fi regizorul preferat al lui Jo In-Seong, caruia actorul ii datoreaza multe, iar acesta se pare ca nu l-a uitat, pregatind deja un blockbuster cu un buget de 10 milioane de dolari, unde Jo are un loc asigurat in calitate de protagonist. Chiar daca inca nimic nu este cert, acest zvon arata cata lume il asteapta pe Jo In-Seong sa revina.

Articol realizat de cris999 – asiacinefil.com

0 Comments

Post your comment

Solve : *
4 × 15 =


XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Va rugam nu copiati.