asiacinefil.com
ANALIZE, INTERVIURI

ASIA TEAM ROMANIA

Cele mai noi subtitrari, proiecte

BIOGRAFII

Actori, actrite, regizori

CIVILIZATIE ASIATICA

cultura si civilizatie asiatica

TRAILERE

Cele mai noi trailere

Home » NOUTÃŢI

Ji Sung și Park Bo Gum în discuții pentru serialul “Entertainer”

Trimis de pe 24 Feb 2016Fara comentarii

Ji Sung Parl Bo Gum curtati pentru EntertainerDesi inca nu este ceva confirmat, se pare ca atat Ji Sung cat si noua stea in ascensiune Park Bo Gum din “Answer Me 1998” sunt curtati de producatorii serialului “Entertainer”, ce va fi produs de cei de la SBS.

Deocamdata sunt foarte putine detalii legate de subiectul serialului, dar se pare ca ar fi vorba despre reunirea unui grup ce se ocupa de muzica. Personajul lui Ji Sung ar urma sa joace rolul unui fost manager al unei agentii care se ocupa de cele mai mari nume din muzica si acum este CEO al unei agentii care reprezinta cei mai slabi incepatori in ale muzicii. Acesta va invata sa devina cu adevarat un manager abil dupa ce trece prin tot felul de incidente si greutati.

Personajul lui Park Bo Gum, desi inca nu este descris, probabil ca va face parte din trupa.

Titlul serialului “Entertainer” (in coreeana “ddanddara” are o conotatie negativa, este un cuvant folosit mai mult in trecut, etichetand pe cei ce se ocupau de aceasta meserie drept oameni vulgari si ieftini cu o profesiune pe masura. Cuvantul nu mai este folosit acum (poate si pentru ca sa fii celebru este ceva foarte de dorit in Coreea de azi), dar cand cineva este angajat in aceasta ramura, conotatia inca ramane.

Scenarista Yoo Young Ah care se ocupa de scenariu a mai scris scenariile pentru “Pretty Man” si “Birdie Buddy”, ambele fiind adaptari dupa manhwa si s-a ocupat si de adaptarea pentru filmul istoric “The Royal Tailor”. Recent a scris scenariul pentru filmul de comedie “Like Me” in care joaca Choi Ji Woo, Yoo Ah In, Lee Mi Yeon, Kang Haneul si Kim Joo Hyuk.

“Entertainer” ar putea sa apara la TV in aprilie, la SBS, in cazul in care actorii vor alege sa joace in acest serial.

(Sursa: dramabeans)

Articol realizat de chocolate_cleo – asiacinefil

Scrieti un comentariu!

Add your comment below, or trackback from your own site. You can also subscribe to these comments via RSS.

Be nice. Keep it clean. Stay on topic. No spam.

Acesta e un site care foloseste "Gravatar". Pentru a obtine un avatar universal, inregistrati-va la Gravatar.

Comment Spam Protection by WP-SpamFree

*