asiacinefil.com
ANALIZE, INTERVIURI

ASIA TEAM ROMANIA

Cele mai noi subtitrari, proiecte

BIOGRAFII

Actori, actrite, regizori

CIVILIZATIE ASIATICA

cultura si civilizatie asiatica

TRAILERE

Cele mai noi trailere

Home » NOUTÃŢI

Ji Sung şi Han Ji Min împreunã într-un nou serial

Trimis de pe 28 Feb 2018Fara comentarii

Pe 23 februarie, agentiile celor doi actori au confirmat ca acestia vor juca rolurile principale in serialul “Knowing Wife”. Serialul spune povestea unui sot si a sotiei sale care, pe neasteptate, incep sa traiasca vieti total diferite dupa ce destinele lor sunt schimbate in urma unui incident… magic.

Ji Sung va juca rolul personajului Cha Joo Hyuk, un angajat obisnuit la o banca obisnuita, a carui casnicie nu este tocmai usoara, dar care are abilitatea de a calatori in trecut, soarta lui urmand a avea de suferit din aceasta cauza. Han Ji Min va fi Seo Woo Jin, sotia casnica ce ii este alaturi de cinci ani. Desi “Knowing Wife” va descrie viata de zi cu zi a unor oameni obisnuiti, se pare ca povestea de dragoste va avea ceva magic in ea si va permite telespectatorilor sa-i vada pe cei doi in ipostaze neasteptate.

Un reprezentant al Namoo Actors a declarat ca “Ji Sung ia in considerare mai mult la personajele dintr-un serial sinceritatea si sentimentele care sunt percepute de publicul larg. Speram ca prin aparitia in ‘Knowing Wife’ va putea sa joace un personaj plin de omenie.”

Reprezentanti ai BH Entertainment, agentia actritei Han Ji Min, au declarat: “Speram ca Han Ji Min va putea sa arate noi fatete ale talentului ei in ‘Knowing Wife’, tinand cont ca apare in acest serial dupa o perioada destul de lunga de absenta.”

Regizorul serialului “Knowing Wife” va fi Lee Sang Yeob care a regizat in 2016 “Shopping King Louie”, iar de scenariu se va ocupa Yang Hee Seung care a scris scenariile pentru “Oh My Ghost,” “King of High School” si “Weightlifting Fairy Kim Bok Joo”.

Serialul va fi difuzat la MBC in a doua jumatate a anului 2018.

Articol realizat de chocolate_cleo – asiacinefil

Scrieti un comentariu!

Add your comment below, or trackback from your own site. You can also subscribe to these comments via RSS.

Be nice. Keep it clean. Stay on topic. No spam.

Acesta e un site care foloseste "Gravatar". Pentru a obtine un avatar universal, inregistrati-va la Gravatar.

Comment Spam Protection by WP-SpamFree

*