Pe 23 februarie, agentiile celor doi actori au confirmat ca acestia vor juca rolurile principale in serialul “Knowing Wife”. Serialul spune povestea unui sot si a sotiei sale care, pe neasteptate, incep sa traiasca vieti total diferite dupa ce destinele lor sunt schimbate in urma unui incident… magic.

Ji Sung va juca rolul personajului Cha Joo Hyuk, un angajat obisnuit la o banca obisnuita, a carui casnicie nu este tocmai usoara, dar care are abilitatea de a calatori in trecut, soarta lui urmand a avea de suferit din aceasta cauza. Han Ji Min va fi Seo Woo Jin, sotia casnica ce ii este alaturi de cinci ani. Desi “Knowing Wife” va descrie viata de zi cu zi a unor oameni obisnuiti, se pare ca povestea de dragoste va avea ceva magic in ea si va permite telespectatorilor sa-i vada pe cei doi in ipostaze neasteptate.

Un reprezentant al Namoo Actors a declarat ca “Ji Sung ia in considerare mai mult la personajele dintr-un serial sinceritatea si sentimentele care sunt percepute de publicul larg. Speram ca prin aparitia in ‘Knowing Wife’ va putea sa joace un personaj plin de omenie.”

Reprezentanti ai BH Entertainment, agentia actritei Han Ji Min, au declarat: “Speram ca Han Ji Min va putea sa arate noi fatete ale talentului ei in ‘Knowing Wife’, tinand cont ca apare in acest serial dupa o perioada destul de lunga de absenta.”

Regizorul serialului “Knowing Wife” va fi Lee Sang Yeob care a regizat in 2016 “Shopping King Louie”, iar de scenariu se va ocupa Yang Hee Seung care a scris scenariile pentru “Oh My Ghost,” “King of High School” si “Weightlifting Fairy Kim Bok Joo”.

Serialul va fi difuzat la MBC in a doua jumatate a anului 2018.

Articol realizat de chocolate_cleo – asiacinefil

0 Comments

Post your comment

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>