asiacinefil.com
ANALIZE, INTERVIURI

ASIA TEAM ROMANIA

Cele mai noi subtitrari, proiecte

BIOGRAFII

Actori, actrite, regizori

CIVILIZATIE ASIATICA

cultura si civilizatie asiatica

TRAILERE

Cele mai noi trailere

Home » NOUTÃŢI

Ji Chang Wook în discuţii pentru serialul “K2”

Trimis de pe 15 Jun 2016Fara comentarii

Ji Chang-wook ofertat pentru k-drama K2In sfarsit o stire buna dinspre Rasarit dupa “marele scandal sexual” in care a fost implicat (de catre presa de scandal) actorul Park Yoochun si care nu a reusit decat sa-i sifoneze imaginea.

Ji Chang Wook are o noua oferta din partea producatorilor, avand ocazia sa joace intr-un nou serial ce va fi difuzat de tvN. Dupa roluri in care a dovedit ca este un actor talentat (“Warrior Baek Dong Soo” – razboinicul Baek Dong Soo care a devenit un erou dupa ce l-a aparat de asasini pe regele Jeongjo, “Bachelor’s Vegetable Store” – rolul tanarului intreprinzator ce reuseste sa transforme un mic magazin de legume intr-o franciza cu peste 33 de filiale in toata tara, “Empress Ki” – Imparatul Huizong al Chinei, “Healer” – rolul misteriosului Seo Jung Hoo aka Healer) actorul ar putea juca in serialul “K2” rolul unui bodyguard ce-si iubeste tara si conationalii sai, dar care este abandonat de toti din motive necunoscute inca. Fiica secreta a candidatului la presedintie se foloseste de iubire ca de o unealta pentru a se razbuna. Se pare ca serialul va fi un thriller, un melanj intre “City Hunter”, “Yong Pal” si “Healer”.

Scenariul “K2” este scris de Jang Hyuk Rin care a scris scenariile pentru “Yong Pal” si “Reset”, iar de regie se va ocupa regizorul Kwak Jung Hwan care a mai regizat si celebrul “Chuno” sau “Neighborhood Hero”.

“K2” va fi difuzat la tvN din septembrie, dupa “The Good Wife”. Tot in acest an, Ji Chang Wook va aparea alaturi de veteranul Sol Kyung-gu intr-o comedie politista intitulata „Two Constables” in rolul unui politist incepator. Va fi al patrulea film din franciza „Two Cops”, care in anii ‚90 delecta publicul coreean. Daca nu va refuza rolul din serial, Ji Chang Wook va avea o toamna incarcata…

(Sursa: dramabeans)

Articol realizat de chocolate_cleo – asiacinefil

Scrieti un comentariu!

Add your comment below, or trackback from your own site. You can also subscribe to these comments via RSS.

Be nice. Keep it clean. Stay on topic. No spam.

Acesta e un site care foloseste "Gravatar". Pentru a obtine un avatar universal, inregistrati-va la Gravatar.

Comment Spam Protection by WP-SpamFree

*