jet-li-1Starul chinez Jet Li a dobandit cetatenie de Singapore. Conditia pentru un strain sa dobandeasca aceasta cetatenie este sa fi implinit cel putin 21 de ani si sa fi avut domiciliu in aceasta tara pentru cel putin 2 pana la 6 ani. In consecinta, starul si-a cumparat o proprietate in Singapore in valoare de 20 milioane dolari Singapore (circa 14 milioane dolari americani). Totul s-a petrecut in mare secret, sub acoperirea anonimatului. „The Business Times” nu a precizat daca vedeta, nascuta in Beijing, si-a dobandit nationalitatea sau doar si-a cumparat proprietatea amintita, in timp ce Autoritatea pentru Imigratie din Singapore nu a vrut sa confirme informatia din ziare din motive legate de confidentialitate. La randul sau, un oficial al „One Foundation” – fundatie infiintata prin donatiile lui Jet Li – contactat de AFP, a refuzat sa faca orice comentariu.

Li este cel mai nou star de film chinez care si-a dobandit cetatenie singaporeza, calcand pe urmele actritei Gong Li, ce a devenit celebra pentru rolurile din „Farewel My Concubine” si „Memoirs of a Geisha”, care a devenit cetateana a statului Singapore anul trecut.

Asa arata casa nou achizitionata e actor, in Singapore:

jet-li-casa-din-singapore

Articol realizat de cris999 © www.asiacinefil.com

0 Comments

Post your comment

Solve : *
24 + 23 =


XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Va rugam nu copiati.