asiacinefil.com
ANALIZE, INTERVIURI

ASIA TEAM ROMANIA

Cele mai noi subtitrari, proiecte

BIOGRAFII

Actori, actrite, regizori

CIVILIZATIE ASIATICA

cultura si civilizatie asiatica

TRAILERE

Cele mai noi trailere

Home » NOUTÃŢI

Jessica Alba ar putea apãrea în continuarea lui „Operation Chromite”

Trimis de pe 8 Feb 2017Fara comentarii

Jessice Alba curtata pentru Jangsari BattleJung Tae-won, directorul executiv al Taewon Entertainment a declarat recent ca ia in considerare distribuirea Jessicai Alba in urmatorul film, “Jangsari Battle”.

Jung Tae-won a produs filmul “Operation Chromite” anul trecut, in distributia filmului fiind si actorul Liam Neeson, in rolul generalului Douglas MacArthur. Filmul a strans 7 milioane de cinefili in cinematografe. Producatorul planuieste o continuare a filmului, scenariul bazandu-se pe lupta de la Jangsari, care a fost un atac simulat pentru a ademeni dusmanul pe o pista falsa, ceea ce a dus la succesul Operatiunii Chromite, debarcarea fortelor Natiunilor Unite in orasul port Incheon. “Jangsari Battle” va incepe filmarile in aprilie si va fi regizat de Kim Yoo-jin care a regizat si „A Promise” (1998) si “The Divine Weapon” (2008).

Jung Tae-won a declarat ca incearca sa o distribuie pe Jessica Alba in rolul corespondentei de razboi Marguerite Higgins. “Am verificat programul actritei prin intermediul agentiei sale. Voi merge in Statele Unite pentru discutii, dupa finalizarea scenariului.”

Marguerite HigginsMarguerite Higgins (foto) a fost jurnalist de razboi pentru New York Herald Tribune. In 1950 a fost numita seful biroului “Tribune”din Tokyo. La scurt timp dupa sosirea in Japonia, a inceput razboiul in Coreea si ziarista a decis sa fie corespondent la fata locului. Pe 28 iunie, aceasta, alaturi de alti trei colegi, au fost martori la bombardarea podului Hangang, fiind blocati pe partea nordica a raului Han. Dupa trecerea raului cu barca si sosirea sa la Cartierul General al armatei americane din Suwon, i s-a ordonat de catre generalul Walton Walker sa paraseasca tara deoarece femeile nu aveau ce cauta pe front si militarii nu aveau timp sa se ocupe de cazarea sa. Ziarista a facut apel la generalul MacArthur care a trimis o telegrama la Herald Tribune in care se spunea ca interzicerea femeilor corespondent in Coreea este anulata si ca Marguerite Higgins este foarte stimata profesional de toata lumea.

Pe 2 septembrie 2010, Corea de Sud a oferit postum Ordinul pentru Merite Diplomatice, fiicei si nepotului ziaristei.

Articol realizat de chocolate_cleo – asiacinefil

Scrieti un comentariu!

Add your comment below, or trackback from your own site. You can also subscribe to these comments via RSS.

Be nice. Keep it clean. Stay on topic. No spam.

Acesta e un site care foloseste "Gravatar". Pentru a obtine un avatar universal, inregistrati-va la Gravatar.

Comment Spam Protection by WP-SpamFree

*