Actrita japoneza Juri Ueno a tinut pe 2 septembrie o conferinta de presa la complexul de cinematografe al companiei Lotte din Seul, cu ocazia apropiatei premiere a filmului „Nodam Cantabile – The Movie I” in Coreea. Cu ceva timp in urma, cantaretul coreean Jeong Yong-hwa din cunoscuta formatie CNBLUE, ce a putut fi vazut si in serialul „You Are Beautiful”, ar fi declarat ca a fost „ca un vis” sa o intalneasca pe actrita japoneza pe platourile de filmare pentru o emisiune tv din Coreea. Remarca a fost facuta de insasi Ueno in timpul conferintei de presa, care a descris reactia lui Jeong cand a vazut-o pe starleta, considerand-o „femeia ideala”: „Imediat cum m-a vazut, parea foarte fericit, spunand ca era ca un vis, pentru el”, a spus Ueno reflectand la prima ei intalnire cu Jeong in show-ul de televiziune „We Got Married”, unde face cuplu cu o membra a formatiei coreene Girls’ Generation. „I-am spus ca ar trebui sa se poarte simplu cu mine pentru ca sunt doar eu… M-a tratat ca pe un prieten. I-am promis sa-l intalnesc daca viziteaza Japonia pentru un concert”.

„Nodame Cantabile” e sequel-ul serialului laureat inspirat din manga omonima ce a castigat in 2004 premiul pentru cea mai buna manga shojo. Cele doua vedete ale serialului, Ueno si Hiroshi Tamaki, au avut din nou rolurile principale in filmul despre o pianista si un dirijor geniu care se indragostesc unul de altul.

Articol realizat de cris999 © www.asiacinefil.com

0 Comments

Post your comment

Solve : *
17 − 15 =


XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Va rugam nu copiati.