asiacinefil.com
ANALIZE, INTERVIURI

ASIA TEAM ROMANIA

Cele mai noi subtitrari, proiecte

BIOGRAFII

Actori, actrite, regizori

CIVILIZATIE ASIATICA

cultura si civilizatie asiatica

TRAILERE

Cele mai noi trailere

Home » NOUTÃŢI

Jang Geun Suk renunţã la emisiunea “Trei mese pe zi”

Trimis de pe 27 Jan 20151 comentariu

Jang Geun Suk renunta la Three Meals a DayActorul Jang Geun Suk va parasi satul de pescari in care s-a filmat parte din emisiunea “Trei mese pe zi” (Three Meals a Day) din cauza zvonurilor recente legate de evaziune fiscala, ce au reaparut in media. Postul TV tvN a anuntat retragerea lui intr-o conferinta de presa recenta.

La conferinta, reprezentantii postului au declarat: “Dupa ce am luat legatura cu agentia lui (a lui Jang Geun Suk), am aflat ca situatia legata de evaziunea fiscala nu a fost un act deliberat si ca problema a fost rezolvata dupa ce actorul a platit o amenda.” Acestia au continuat: “Desi toata situatia s-a clarificat, media continua cu aceasta neintelegere si multi fani ai emisiunii sunt ingrijorati in legatura cu aparitia lui in emisiune. Asa ca, am decis ca nu ar fi bine pentru Jang Geun Suk sa filmeze in continuare pentru emisiune si dupa ce am discutat si cu el am decis de comun acord sa paraseasca emisiunea.”

Emisiunea “Trei mese pe zi” filmata in satul de pescari va continua cu Cha Seung Won si Yoo Hae Jin, ea avand premiera la tv pe 23 ianuarie.

Din cauza numeroaselor articole legate de evaziunea fiscala si de amenda de 10 miliarde de woni platita celor de la Serviciul National de Taxe (Fisc), agentia lui Jang Geun Suk a facut o declaratie, precizand: “Articolele despre evaziunea fiscala si investigatiile legate de taxe continua sa apara, asa ca dorim sa corectam: asa cum am mai declarat, nu este vorba despre o investigare a taxelor neplatite de Jang Geun Suk, ci mai degraba o verificare periodica a taxelor platite pentru Jang Geun Suk, de catre agentia sa, Tree J Company.”

Jang Geun Suk three meals a day“Compania a participat la investigare si in timpul ei s-a descoperit o eroare facuta de de firma de contabilitate a agentiei, in consecinta s-a platit o amenda.” “Tree J Company s-a supus conditiilor si procedurilor si a platit amenda in cauza, iar autoritatile recunosc ca nu a fost o fapta intentionata si nu au pus sub acuzare pe nimeni, in consecinta nimeni nu a fost supus unei urmariri penale.”

“In timpul numeroaselor articole, multi au presupus ca Jang Geun Suk a fost pus sub acuzatie de evaziune fiscala si ca a platit o amenda imensa, iar acest lucru a fost declarat ca adevar si publicul larg l-a acceptat ca fiind adevarat, cauzand un prejudiciu imens imaginii actorului,” a continuat Tree J Company. “Ne pare foarte rau si regretam acest lucru.”

“Acest subiect a fost creat din cauza unei erori a firmei de contabilitate a agentiei si nu are nicio legatura cu Jang Geun Suk. Raportul de taxe a fost corectat si amenda a fost platita. Precizam, din nou, ca Jang Geun Suk si-a platit impozitele si taxele.”

“Vom fi mult mai atenti ca acest tip de eroare sa nu mai apara in viitor in situatile financiare ale agentiei. Vrem sa ne cerem scuze lui Jang Geun Suk care face parte din agentia noastra, dar si publicului si fanilor. Ne vom asigura ca imaginea lui Jang Geun Suk nu va fi murdarita din cauza unei greseli a agentiei.”

In incheiere agentia a spus, “Vom munci si mai mult pentru a arata o imagine mai buna. Ii cerem scuze, din nou, actorului Jang Geun Suk. Speram ca in viitor nu vor mai fi articole care sa speculeze si murdareasca imaginea si numele lui Jang Geun Suk.”

(Sursa: http://jangkeunsukforever.com)

Traducerea: chocolate_cleo – asiacinefil

1 comentariu »

  • gugunache a spus:

    Multi dintre actori au avut probleme cu fiscul. Sper sa-si rezolve cat mai repede toate problemele.

Scrieti un comentariu!

Add your comment below, or trackback from your own site. You can also subscribe to these comments via RSS.

Be nice. Keep it clean. Stay on topic. No spam.

Acesta e un site care foloseste "Gravatar". Pentru a obtine un avatar universal, inregistrati-va la Gravatar.

Comment Spam Protection by WP-SpamFree

*