asiacinefil.com
ANALIZE, INTERVIURI

ASIA TEAM ROMANIA

Cele mai noi subtitrari, proiecte

BIOGRAFII

Actori, actrite, regizori

CIVILIZATIE ASIATICA

cultura si civilizatie asiatica

TRAILERE

Cele mai noi trailere

Home » NOUTÃŢI

Jackie Chan, filantropul

Trimis de pe 15 Dec 2008Fara comentarii

Starul filmelor de actiune asiatice, Jackie Chan, se afla in New Mexico pentru filmarile de la cel mai nou film al sau, “The Spy Next Door”. Acesta si-a facut putin timp liber, saptamana trecuta, pentru a participa la niste activitati caritabile si a dat o fuga pana in China. Starul a zburat spre Hong Kong in weekend-ul trecut, pentru a lansa o noua esarfa Hermes, ale carei vanzari vor intra in contul Fundatiei Caritabile Jackie Chan. Ideea acestei esarfe si a actiunii caritabile a venit in timpul in care Jackie Chan era in plina filmare la filmul Rush Hour 3 la Paris, unde l-a intalnit pe directorul general al “Hermes”.

“Au luat aproape 2 ani de zile din momentul in care am avut aceasta conversatie pana in prezent, cand totul este pus pe picioare”, a spus Jackie Chan. “Intotdeauna am crezut ca e atat de usor sa faci niste esarfe, insa abia apoi am realizat ca sunt multi pasi de parcurs pana la produsul finit; in cele din urma, in acest an s-a realizat. Totul trebuia finalizat in timp util pana la Jocurile Olimpice, insa termenul a fost decalat. “Hermes” a facut doar 400 de astfel de esarfe “Les Tigreaux”.”

In urma lansarii din Hong Kong, Jackie Chan s-a deplasat in Guangzhou si Beijing, pentru a tine 2 spectacole caritabile si pentru a strange fonduri pentru victimele cutremurului din Sichuan din acest an.

Articol realizat de cris999 © asiacinefil.com

Scrieti un comentariu!

Add your comment below, or trackback from your own site. You can also subscribe to these comments via RSS.

Be nice. Keep it clean. Stay on topic. No spam.

Acesta e un site care foloseste "Gravatar". Pentru a obtine un avatar universal, inregistrati-va la Gravatar.

Comment Spam Protection by WP-SpamFree

*