Han Ye Seul si Sung Joon in Madame AntoineHan Ye Seul este o prezicatoare falsa ale carei talente insa sunt puse la incercare atunci cand trebuie sa ghiceasca ce-i asteapta pe oameni si insista ca poate comunica cu Marie Antoinette, lucru evident fals, iar Sung Joon este un psiholog care nu crede in iubire si care leaga personajul feminin si personajele din rolurile secundare intr-un experiment al iubirii pentru a dovedi ca iubirea adevarata nu exista; o poveste ce se vinde bine. Din coincidenta, numele centrului unde lucreaza se numeste “Madame Antoine”. Ye Seul se foloseste de intuitia sa pentru a ascunde ca nu are abilitati supernaturale si, mai mult, ofera intelegere si alina inimile sfaramate ale clientelor sale.

Lucrurile o iau razna si apar complicatiile, complicatii cu o picatura de iubire. Jung Jin Woon care joaca rolul fratelui mai mic al lui Sung Joon este un fost jucator de baseball. Este mereu optimist si vede lucrurile frumoase in tot, un fel de rol antagonist fata de fratele sau care este mereu cinicul psiholog. Cu siguranta, Jin Woon nu are nicio problema in a crede in iubirea adevarata, cu toata inversunarea fratelui sau.

Lee Sun Bin este o gimnasta ce face parte din echipa nationala si prima clienta a lui Ye Seul. O asteapta o importanta competitie, dar puterea sa de concentrare este data peste cap pentru ca sufera din iubire.

Jaekyung este o fosta stea kpop ce facea parte dintr-un grup de fete. Ca fosta stea este obisnuita cu iubirea fanilor si energia simtita in concerte, insa, parca niciodata nu pare suficienta, mai ales ca are o problema simtind mereu nevoia sa fie in centrul atentiei.

“Madam Antoine” este regizata de Kim Yun Cheol, cu un scenariu scris de Hong Jin Ah. Serialul va incepe din 22 ianuarie, la JTBC.

(Sursa: dramabeans)

Articol realizat de chocolate_cleo – asiacinefil

0 Comments

Post your comment

Solve : *
13 ⁄ 1 =


XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Va rugam nu copiati.