asiacinefil.com
ANALIZE, INTERVIURI

ASIA TEAM ROMANIA

Cele mai noi subtitrari, proiecte

BIOGRAFII

Actori, actrite, regizori

CIVILIZATIE ASIATICA

cultura si civilizatie asiatica

TRAILERE

Cele mai noi trailere

Home » NOUTÃŢI

Întîlnire de vis cu Bae Yong-joon în Tokyo Dome din Japonia

Trimis de pe 4 Aug 2009Fara comentarii

wintersonata“Yon Sama” si “Jiwoo Hime”, cum li se adreseaza japonezii lui Bae Yong-joon si lui Choi Ji-woo urmeaza sa se intalneasca cu fanii la 7 ani de la realizarea serialului “Winter Sonata”. Bae a facut cuplu cu Choi in serial si au devenit extrem de populari nu doar in Japonia si Coreea, ci in intreaga Asie. Intalnirea cu fanii va avea loc in Tokyo Dome din Japonia, pe 29 septembrie, cu ocazia promovarii animatiei “Winter Sonata”. Animatia este o co-productie japonezo-coreeana, cele doua vedete imprumutandu-si vocile pentru personajele principale. Nu este de mirare ca acest eveniment a intrat in atentia fanilor, fiind pentru prima oara din 2002 cand cei doi indragiti actori reapar pe scena impreuna.

bae-yong-jooon-choi-ji-wooEste de asteptat ca aproximativ 100.000 de fani sa se adune sa-l vada pe Bae Yong-joon. Tokyo Dome este cea mai mare scena de spectacole din Japonia, avand o capacitate de 42.000 de locuri. Pentru fanii care traiesc in afara Tokyo-ului, acest eveniment va fi transmis in direct in cinematografele din intreaga tara, prin satelit. Astfel, aproximativ 100.000 de fani, inclusiv amatori de film il vor vedea in direct pe Bae Yong-joon in acelasi timp. Pe 30 septembrie, la o zi de la eveniment, Bae va gazdui o prezentare a cartii sale “‘The Beauty of Korea (tentative name)”, la care a lucrat un an. De asemenea, acesta a pregatit mai multe programe pentru fanii japonezi, pentru a intelege mai bine Coreea.

Ultima intalnire cu fanii a lui Bae Yong-joon a avut loc in iunie 2008, cu ocazia promovarii serialului “The Great King”. Bae a devenit unul din cei mai indragiti actori ai primei generatii “Hallyu” dupa “Winter Sonata”, in acelasi an 2004 (cand serialul a fost difuzat si in Japonia) “Yon Sama” (porecla lui japoneza) fiind cel mai popular cuvant in Japonia.

Articol realizat de cris999 © www.asiacinefil.com

Scrieti un comentariu!

Add your comment below, or trackback from your own site. You can also subscribe to these comments via RSS.

Be nice. Keep it clean. Stay on topic. No spam.

Acesta e un site care foloseste "Gravatar". Pentru a obtine un avatar universal, inregistrati-va la Gravatar.

Comment Spam Protection by WP-SpamFree

*