inc8Episodul 8 – Cei de la putere, au locuri asigurate in primul rand, la orice spectacol

Ca peste tot in justitie, orice se poate intampla. Adica dispar sau se masluiesc probe, stiloul si-a facut datoria, apar martori mai mult sau mai putin mincinosi, care nu fac decat sa-i ascunda pe micii criminali, de cei care sunt in spatele tuturor potlogariilor, si tot asa. Noroc ca se mai gaseste cate un inimos de procuror, Lee Cha Don, care refuza compromisul. E timpul ca cei care nemeritat s-au suit pe scara sociala, sa coboare-unii, iar altii sa mai urce. Ji Se Gwang refacandu-si cvartetul de alta data- reporterul Go Ho, procurorul Gwon Jae Gyu si mai nou sosita de prin tari straine Angelina- a reusit sa-l infunde pe Jeong Hae Ryong. (Din vechea alianta lipseste Hwang Jang Shik, el fiind inlaturat si alegand o alta cale de a cheltui banii castigati ilicit.) Desigur se bucura in felul lor, incercand sa-si insuseasca Yellow Sea Credit Union-YSCU, banca ce a apartinut primarului criminal care isi ispaseste pedeapsa in inchisoare.
Lee Cha Don, proaspatul titularizat in functie, plin de avant, animat de succesul profesional obtinut si mai ales dupa ce a eliberat-o pe Park Gi Soon, trebuie sa-si intalneasca binefacatorul, pe misteriosul Senior din Jingok. Cine este de fapt acest ominiprezent personaj, dar care… nu se arata defel ?

Prezentarea: Corina – asiacinefil

0 Comments

Post your comment

Solve : *
5 × 10 =


XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Va rugam nu copiati.