inc7Episodul 7 – „Privesc printre gratii, in lanturi de fier”

Ne vom ocupa de cea care dintr-un joc perfid al „intamplarii” atent lucrate, fara cusur, a platit cu tot ce mai mult in lume o mama putea plati: fiul sau Kang Seok. Desigur, e vorba de Park Gi Soon, cea incarcerata pentru o crima pe nu a comis-o si pe care de-a lungul a multor episoade am lasat-o deoparte, ispasind o pedeapsa nemeritata. Bineinteles ca anii au trecut in defavoarea ei, nu numai prin pierderea ireparabila pe care a suferit-o, cat mai ales prin deteriorarea capacitatilor mentale, rod al vicisitudinilor din inchisoare si al unui tratament medicamentos aplicat cu sila, anume ca sa o impiedice a judeca corect lucrurile si situatiile, facut pentru anihilarea capacitatilor volitive in lupta pentru descoperirea adevaratilor faptasi, care au impartit averea sotului ei. Apropiata eliberare ridica mari semne de intrebare lui Ji Se Gwang, care ramane stupefiat cand mama il imbratiseaza pe Lee Cha Don si-l striga cu singurul nume pe care il mai stie – Kang Seok. Alunga insa aceasta imagine, ca neverosimila.
Stiloul buclucas, cheia intregului caz aflat pe rolul procuraturii, este inca in posesia lui Ja In, din care cauza viata ii este in pericol. Dar preocuparea ei esentiala este sa testeze noua imagine pe care si-a faurit-o cu scopul de a se razbuna pe toata tagma masculina ce si-a batut joc de ea de-a lungul anilor. Si ce personificare mai buna putea sa intruchipeze aceasta razbunare, decat Cha Don?

Prezentarea: Corina – asiacinefil

0 Comments

Post your comment

Solve : *
42 ⁄ 21 =


XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Va rugam nu copiati.