asiacinefil.com
ANALIZE, INTERVIURI

ASIA TEAM ROMANIA

Cele mai noi subtitrari, proiecte

BIOGRAFII

Actori, actrite, regizori

CIVILIZATIE ASIATICA

cultura si civilizatie asiatica

TRAILERE

Cele mai noi trailere

Home » ASIA TEAM ROMANIA

Incarnation of Money (2013) – episodul 4 subtitrare in romana

Trimis de pe 30 Dec 2013Fara comentarii

inc4Episodul 4 – Printre Cavalerii Mesei Rotunde

Ji Se Gwang pozeaza in Robin Hood aparator fervent al legii, temut de colegii de breasla, dar mai ales de infractori, coruptii din sistem. Hwang Jang Shik, candva partenerul sau de matrapazlacuri, este aproape falit deoarece a pierdut banii la jocuri de noroc.
Ca sa-si incheie cu brio perioada de stagiatura, proaspat absolventul de scoala Lee Cha Don, trebuie sa intre sub aripa protectoare a mentorului sau, nimeni altul decat Ji Se Gwang. Dar acesta nu il vrea in echipa, deoarece este ocupat cu un caz foarte important de coruptie si isi pazeste cu strasnicie secretele anchetelor. Iar tanarul procuror, constient de faptul ca ar avea mult de pierdut in urma refuzului categoric de a fi primit in echipa, este nevoit sa-si scoata in evidenta talentul, sa-si foloseasca relatiile si banii proprii, in descoperirea unei cai de atingere a scopului.
Cum, ne-cum, pentru ca Bok Jae In lucreaza la YSCU sub numele de Gong Jae In, zarul sortii decide ca ea sa devina pionul principal al acuzarii in cazul aflat spre anchetarea justitiei. Si fiindca orice sacrificiu trebuie pus pe altarul datoriei, Cha Don se straduieste sa-i propuna lui Jae In sa devina martor, numai ca modul sau de prezentare, induce o perceptie total diferita nabadaioasei fete, care manifesta alte intentii, considerandu-l „candidat” la mana ei. Cine pe cine va convinge?

Prezentarea: Corina – asiacinefil

Scrieti un comentariu!

Add your comment below, or trackback from your own site. You can also subscribe to these comments via RSS.

Be nice. Keep it clean. Stay on topic. No spam.

Acesta e un site care foloseste "Gravatar". Pentru a obtine un avatar universal, inregistrati-va la Gravatar.

Comment Spam Protection by WP-SpamFree

*