inc4Episodul 4 – Printre Cavalerii Mesei Rotunde

Ji Se Gwang pozeaza in Robin Hood aparator fervent al legii, temut de colegii de breasla, dar mai ales de infractori, coruptii din sistem. Hwang Jang Shik, candva partenerul sau de matrapazlacuri, este aproape falit deoarece a pierdut banii la jocuri de noroc.
Ca sa-si incheie cu brio perioada de stagiatura, proaspat absolventul de scoala Lee Cha Don, trebuie sa intre sub aripa protectoare a mentorului sau, nimeni altul decat Ji Se Gwang. Dar acesta nu il vrea in echipa, deoarece este ocupat cu un caz foarte important de coruptie si isi pazeste cu strasnicie secretele anchetelor. Iar tanarul procuror, constient de faptul ca ar avea mult de pierdut in urma refuzului categoric de a fi primit in echipa, este nevoit sa-si scoata in evidenta talentul, sa-si foloseasca relatiile si banii proprii, in descoperirea unei cai de atingere a scopului.
Cum, ne-cum, pentru ca Bok Jae In lucreaza la YSCU sub numele de Gong Jae In, zarul sortii decide ca ea sa devina pionul principal al acuzarii in cazul aflat spre anchetarea justitiei. Si fiindca orice sacrificiu trebuie pus pe altarul datoriei, Cha Don se straduieste sa-i propuna lui Jae In sa devina martor, numai ca modul sau de prezentare, induce o perceptie total diferita nabadaioasei fete, care manifesta alte intentii, considerandu-l „candidat” la mana ei. Cine pe cine va convinge?

Prezentarea: Corina – asiacinefil

0 Comments

Post your comment

Solve : *
30 − 1 =


XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Va rugam nu copiati.