asiacinefil.com
ANALIZE, INTERVIURI

ASIA TEAM ROMANIA

Cele mai noi subtitrari, proiecte

BIOGRAFII

Actori, actrite, regizori

CIVILIZATIE ASIATICA

cultura si civilizatie asiatica

TRAILERE

Cele mai noi trailere

Home » ASIA TEAM ROMANIA

Incarnation of Money (2013) – episodul 3 subtitrare in romana

Trimis de pe 30 Dec 2013Fara comentarii

inc3Episodul 3 – Cubul Rubik

In spital, nestiind cine este, Kang Seok incape in mainile grasutei si uratei Bok Jae In care va incerca sa se faca obiectul lui de adulatie si care il ajuta la studiu. Neprezentand interes pentru doamna Bok, mama lui Jae In, aceasta hotaraste abandonarea lui intr-un orfelinat. Insa operatia pe creier suportata de Kang Seok a dus la exacerbarea capacitatilor de memorare, astfel ca punand mana pe un registru de afaceri compromitatoare, reuseste sa-l distruga, nu inainte de a-l memora complet. Iar doamna Bok, experta in cunoasterea oamenilor, isi da seama ca acest copil ar fi o investitie importanta, fapt pentru care din umbra, il va urmari si va contribui discret la cariera lui, sub un nume fictiv- Seniorul din Jingok.
De cealalta parte, Ji Se Gwang evolueaza in functia de procuror si incearca sa se debaraseze de persoanele de care s-a folosit pentru a accede in cariera. Pune capat relatiei cu Eun Be Ryeong, iar parteneriatul cu procurorul corupt Gwon Jae Gyu nemaifiindu-i de folos momentan si intuind ca in materie de interese, trebuie sa se orienteze spre alte grupuri de procurori corupti, va actiona pentru demascarea lor.
Soseste clipa in care se va intersecta din nou, de asta data cu Lee Cha Don, cel care in orfelinat a primit un nou nume, o noua identitate si care se afla la inceputul unei cariere de procuror. Momentan Kang Seok nu mai exista, sau cel putin se ascunde in meandrele trecutului, pe care nu si-l mai aminteste.

Prezentarea: Corina – asiacinefil

Scrieti un comentariu!

Add your comment below, or trackback from your own site. You can also subscribe to these comments via RSS.

Be nice. Keep it clean. Stay on topic. No spam.

Acesta e un site care foloseste "Gravatar". Pentru a obtine un avatar universal, inregistrati-va la Gravatar.

Comment Spam Protection by WP-SpamFree

*