asiacinefil.com
ANALIZE, INTERVIURI

ASIA TEAM ROMANIA

Cele mai noi subtitrari, proiecte

BIOGRAFII

Actori, actrite, regizori

CIVILIZATIE ASIATICA

cultura si civilizatie asiatica

TRAILERE

Cele mai noi trailere

Home » ASIA TEAM ROMANIA

Incarnation of Money (2013) – episodul 24 subtitrare in romana

Trimis de pe 30 Dec 2013Fara comentarii

inc24Episodul 24– „Sete de adevar”

Ei, a venit si randul reporterului Go sa-si primeasca rasplata, caci are parte de o punere in scena demna de marsaviile pe care le-a facut micului Kang Seok, lui Cha Don insusi. Emisiunea „Sete de adevar”, spune chiar adevarul, iar Bok Jae In nominalizează cvartetul malefic, pe cei care pentru bani, au renuntat la onoare, demnitate si au ucis in numele instaurarii unei oranduiri destinata „manuitorilor de bani”, la cheremul a ceea ce cred unii dintre ei ca este just si in care oamenii marunti nu au ce cauta.
Ultimele rabufniri de ura sunt anihilate. Ar cam fi vremea pentru iertare si pace, prezenta mamelor in viata fiecaruia sau doar amintirea lor putand aduce o viata linistita. S-a spus o poveste. Daca la fiecare scrutin de alegeri ar fi cate un justitiar sa demonstreze venalitatea candidatilor, alesii maculati nu si-ar mai putea construi lumea lor.
Orice asemanare cu realitatea este pur intamplatoare se spune adesea la final. Dar intamplarile din serial sunt parca rupte din viata reala. Oare cum a fost posibil de a ajuns lumea asta atat de coruptibila? Uneori este tare bine sa existe o „Sete de adevar”.
Dar cine sa fie oare mireasa care se indreapta catre altar, unde o asteapta un mire nerabdator sa-i jure credinta si iubire?

Prezentarea: Corina – asiacinefil

Scrieti un comentariu!

Add your comment below, or trackback from your own site. You can also subscribe to these comments via RSS.

Be nice. Keep it clean. Stay on topic. No spam.

Acesta e un site care foloseste "Gravatar". Pentru a obtine un avatar universal, inregistrati-va la Gravatar.

Comment Spam Protection by WP-SpamFree

*