asiacinefil.com
ANALIZE, INTERVIURI

ASIA TEAM ROMANIA

Cele mai noi subtitrari, proiecte

BIOGRAFII

Actori, actrite, regizori

CIVILIZATIE ASIATICA

cultura si civilizatie asiatica

TRAILERE

Cele mai noi trailere

Home » ASIA TEAM ROMANIA

Incarnation of Money (2013) – episodul 21 subtitrare in romana

Trimis de pe 30 Dec 2013Fara comentarii

inc21Episodul 21– Justitie fara constiinta, putere fara moralitate

Intreaga actiune a acestui episod este polarizata de confruntarea directa intre cei doi dusmani: Kang Seok, calm, linistit, capabil sa priceapa si sa emita rationamente, sa dea replica potrivita, cu o siguranta si o stapanire de sine de invidiat, in fata unui Se Gwang-Hyung arogant, plin de emfaza, ironic, enervat si enervant, plin de o putere superficiala, dar pe care o exacerbeaza tocmai ca sa intimideze.
Maretul procuror care se crede a fi, se auto-dezvaluie treptat ca fiind un tip alienat, de-a dreptul patologic, care peroreaza precum cancelarul celui de-al treilea Reich, dar care promoveaza si cinismul ocultilor cu noua lor ordine mondiala, in care nu au loc decat elitele.
Numai ca, mai tanarul sau rival, care il impiedica precum un ciot pe dispretuitorul Ji Se Gwang, acest Kang Seok/Cha Don, ofera tuturor o lectie de verticalitate, de onoare si demnitate,de adanca si pura constiinta, dar mai ales de moralitate, cum ar trebui sa se se pregateasca a fi toti cei care prin firea lucrurilor, vor lua locul generatiei vechi, ca maine-poimaine. Generatie care, volens nolens, va trebui sa construiasca o lume care sa nu poata fi manevrata dupa bunul plac al unora, caci altfel nu va rezista.
Pare ca Lee Kang Seok lupta singur cu toti sceleratii lumii personificabili in tipul procurorului Ji Se Gwang si nu trebuie sa ramana o lupta singulara. Si de ce nu? Cu mic cu mare, tineri si varstnici, ar trebui sa se alature tanarului justitiar, vremurile asa cum se arata nefiind deloc o utopie.

Prezentarea: Corina – asiacinefil

Scrieti un comentariu!

Add your comment below, or trackback from your own site. You can also subscribe to these comments via RSS.

Be nice. Keep it clean. Stay on topic. No spam.

Acesta e un site care foloseste "Gravatar". Pentru a obtine un avatar universal, inregistrati-va la Gravatar.

Comment Spam Protection by WP-SpamFree

*