asiacinefil.com
ANALIZE, INTERVIURI

ASIA TEAM ROMANIA

Cele mai noi subtitrari, proiecte

BIOGRAFII

Actori, actrite, regizori

CIVILIZATIE ASIATICA

cultura si civilizatie asiatica

TRAILERE

Cele mai noi trailere

Home » ASIA TEAM ROMANIA

Incarnation of Money (2013) – episodul 19 subtitrare in romana

Trimis de pe 30 Dec 2013Fara comentarii

inc19Episodul 19 – Lacomia duce la autodistrugere

Lee Cha Don se imparte cu mare „generozitate” celor doi rivali, oferindu-le acestora motive de incaierare, de lupta si de nimicire reciproca. Audierea candidatilor inseamna de fapt dezvaluirea probelor distribuite de Cha Don: registrul de mita care apartine lui Gwon Jae Gyu si inregistrarea marturisirii lui Eun Be Ryeong despre crima lui Ji Se Gwang. Acesta din urma este nevoit sa faca un pas inapoi. Gwon Jae Gyu nu isi mai incape in piele de bucurie, insa registrul original se afla la adversar, asa ca a pierdut.
Jucand prea aproape de adversar si furnizandu-le probe de netagaduit, Lee Cha Don este deconcertat de eschivarea lui Ji Se Gwang in a musca din urmatoarea momeala. Da, a urzit planuri peste planuri, minutios regizate. Dar acolo e un adversar redutabil in persoana lui Ji Se Gwang. Si nu stie ca dintr-o vizita inopinata pe care i-o face acasa si dintr-un simplu e-mail care ii este trimis, lui Kang Seok ii este descoperita infatisarea sub care se ascunde: Cha Don.
Din adversari gata, gata sa se nimiceasca reciproc, Gwon Jae Gyu si Ji Se Gwang isi dau din nou mana si se unesc pentru eliminarea acum doveditului dusman comun Kang Seok, alias Lee Cha Don.

Prezentarea: Corina – asiacinefil

Scrieti un comentariu!

Add your comment below, or trackback from your own site. You can also subscribe to these comments via RSS.

Be nice. Keep it clean. Stay on topic. No spam.

Acesta e un site care foloseste "Gravatar". Pentru a obtine un avatar universal, inregistrati-va la Gravatar.

Comment Spam Protection by WP-SpamFree

*