asiacinefil.com
ANALIZE, INTERVIURI

ASIA TEAM ROMANIA

Cele mai noi subtitrari, proiecte

BIOGRAFII

Actori, actrite, regizori

CIVILIZATIE ASIATICA

cultura si civilizatie asiatica

TRAILERE

Cele mai noi trailere

Home » ASIA TEAM ROMANIA

Incarnation of Money (2013) – episodul 18 subtitrare in romana

Trimis de pe 30 Dec 2013Fara comentarii

inc18Episodul 18 – Drumul spre iad, trece intotdeauna prin politica

Prin intermediul presedintei Bok Hwa Sool si al fostului primar Jeong Hae Ryong care are polite de platit, Cha Don reuseste nominalizarea noilor candidati in cadrul intrunirii societatii literare Chungrok, unde un grup de elita se ocupa de cei care vor sa acceada puterea politica, sustinandu-i intru totul. Acestia sunt Gwon Jae Gyu si Jo Sang Deuk. Ji Se Gwang furios ca a fost omis la nominalizare, are o singura speranta: Seniorul din Jingok. Cu acordul presedintei Bok Hwa Sool, Cha Don fabrica acest personaj utilizand un cersetor, un saxofonist, caruia cu multi ani in urma i se spunea Seniorul din Jingok, de fapt fostul sot al lui Hwa Sool si tatal lui Jae In,cel care le-a parasit si acum regreta gestul facut. Ji Se Gwang accepta intalnirea si fireste, sustinerea falsului Senior.
Planul da roade: candidatii nominalizati au de trecut probe serioase, deoarece din cei trei trebuie sa ramana doar unul singur in cursa. De aceea fiecare trebuie sa dezgroape cadavrele celulalt din dulapuri, de pe unde stau ascunse, ca sa puna in evidenta macularea personala. Satisfactia nu se arata a fi prea departe, Lee Cha Don asistand la prima incaierare a lui Ji Se Gwang cu Gwon Jae Gyu.
In subsidiar, Ji Se Gwang se gandeste serios si la o alta optiune in a obtine izbanda, definitiva nominalizare: profesorul Jeon Hoon, tatal colegei procuror Jeon Ji Hoo, care nu si-a etalat sorgintea pentru a nu fi stanjenita in cariera. Ea il place pe Se Gwang de mult timp si isi marturiseste sentimentele, iar lui ii sclipesc beculete ca la un posibil ajutor din partea ei, urmarind desigur ambitiile sale politice devastatoare, in dauna vietii sentimentale, constient fiind ca nu merita a fi iubit de vreo femeie, in optica sa, varianta casatoriei reprezentand sfarsitul oricarei astfel de relatii.

Prezentarea: Corina – asiacinefil

Scrieti un comentariu!

Add your comment below, or trackback from your own site. You can also subscribe to these comments via RSS.

Be nice. Keep it clean. Stay on topic. No spam.

Acesta e un site care foloseste "Gravatar". Pentru a obtine un avatar universal, inregistrati-va la Gravatar.

Comment Spam Protection by WP-SpamFree

*