inc16Episodul 16 – Bani care se vad si bani care sunt pe hartie

Chintesenta relatiilor financiare in lumea de azi, lume in care de altfel traim cu totii, contemporani fiind cu adevaratii „manuitori de bani”, este simpla: banii care se vad sunt cei care au in spatele lor munca, productivitatea muncii, produsul finit, cel care ajunge la consumator in mod real; cei care nu se vad, banii de pe hartie, la care nu-i asa, se pot adauga oricat de multe zerouri, sunt bani falsi, bani virtuali, bani murdari, mai pe sleau nu exista decat ca inselatorie.
Maiestria punerii in scena a caderii Angelinei, este a lui Lee Cha Don. De fapt ii apartine lui Lee Kang Seok, acelasi si totusi alta persoana. S-a transformat cu totul intr-un peste alunecos, pe care Ji Se Gwang aci il dibuieste, aci il pierde si se indoieste de tot esafodajul teoriei sale. Cha Don face pe inocentul, la fel cum alta data, avocatul apararii a infundat-o pe Park Gi Soon in beciul rece al puscariei, fara ca aceasta sa fi fost cu adevarat vinovata. De data aceasta Angelina/Eun Be Ryeong, actrita obscura care cu ani in urma fusese complice la eliminarea tatalui lui Kang Seok, devenita la randul ei criminala prin uciderea lui Hwang Jang Shik, este arestata de cinicul ei iubit, procurorul Ji Se Gwang.

Prezentarea: Corina – asiacinefil

0 Comments

Post your comment

Solve : *
16 + 11 =


XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Va rugam nu copiati.