asiacinefil.com
ANALIZE, INTERVIURI

ASIA TEAM ROMANIA

Cele mai noi subtitrari, proiecte

BIOGRAFII

Actori, actrite, regizori

CIVILIZATIE ASIATICA

cultura si civilizatie asiatica

TRAILERE

Cele mai noi trailere

Home » ASIA TEAM ROMANIA

Incarnation of Money (2013) – episodul 13 subtitrare in romana

Trimis de pe 30 Dec 2013Fara comentarii

inc13Episodul 13- ”Legile omenirii duc la pacat. Legile divine duc la pace”

Cha Don are o tentativa de a-l demasca pe Ji Se Gwang, printr-o marturisire a mamei sale, postata pe internet. Insa slaba nadejede de a fi luată în seamă. Si ca un actor desavarsit ce este, el adoarme toate posibilele banuieli ale dusmanilor in legatura cu adevarata sa identitate. Nu este inca timpul sa se arate.
Doamna Park Gi Soon ajunsa in ultimul stadiu de suferinta, din nepasarea cu care a fost lasata sa suporte o pneumonie acuta, petrece ultimele clipe dintr-o viata chinuita, alaturi de cel pe care l-a asteptat atat de mult: fiul sau, Kang Seok. Cu slabele puteri ramase si cuvinte la sfarsit de drum, il indeamna sa nu caute razbunarea si sa devina avocatul napastuitilor, al celor care au dreptatea in mana, dar suporta nedreptatile si cu pretul crimelor, sunt deposedati de bunurile pe care le au, cu scopul de a fi insusite nemeritat. Sarmanul Kang Seok isi inghite lacrimile, fiindca nici inmormantarea propriei mame nu o poate organiza. De acum incolo, nu-si va permite sa mai planga.
Angelina incepe atacul prin invaluire asupra lui Jae In, intrucat aceasta detine 25% din actiunile de la YSCU. Cvartetul malefic si-a fixat ca obiectiv obtinerea banetului gasit pe santier, suma colosala care ii obsedeaza si pe care o vad cat mai repede intrata in buzunarele lor, acum cand ultimul obstacol, doamna Park Gi Soon, a fost inlaturata. Numai ca nu stiu un lucru: Kang Seok s-a intors. Si nu numai pentru el insusi, ci si pentru defunctii sai parinti.

Prezentarea: Corina – asiacinefil

Scrieti un comentariu!

Add your comment below, or trackback from your own site. You can also subscribe to these comments via RSS.

Be nice. Keep it clean. Stay on topic. No spam.

Acesta e un site care foloseste "Gravatar". Pentru a obtine un avatar universal, inregistrati-va la Gravatar.

Comment Spam Protection by WP-SpamFree

*