inc11Episodul 11- Vinovatii platesc. Nevinovatii platesc si sufera

Tanarul procuror Lee Cha Don trece prin incercarea vietii sale profesionale, fiind supus audierii disciplinare, de asta data cu probe bine motivate. El isi activeaza relatiile sus-puse, cei carora le-a furnizat banii necesari traiului ori functiei politice. Acestia isi fac datoria, insa procurorul Ji Se Gwang voind sa-i distruga cariera, ii povesteste motivul pentru care a ajuns procuror: tatal sau a fost arestat in locul unui om bogat al carui sofer era si a murit in inchisoare. Chiar daca a primit bani pentru studii, s-a facut procuror pentru ca sa indeplineasca ceea ce insemna adevarata justitie: omul bogat a murit si el. Nu-i spune insa si cine a fost acel om bogat. Facand instantaneu o alegorie asupra povestii tocmai auzite, Cha Don, neintelegand deocamdata incrancenarea dusmanului sau, ii spune procurorului ca nesuportand sa fie nedreptatit, il va viza si el, si-i va intoarce la randu-i ceea ce inseamna cu adevarat justitie, din punctul sau de vedere.
Demis din functia de procuror, ajuns la sapa de lemn, Cha Don deschide un modest cabinet de avocatura. El este ajutat de fostul sef de sectie Yang Goo Shik, care l-a urmat in „exil”, caruia ii vine ideea de a revendica o parte din gramada de bani descoperita pe santierul de lucru, declarandu-se reprezentant al amaratei de Park Gi Soon. Insa aceasta este intr-un sanatoriu, sub un nume necunoscut. Ca urmare, Cha Don trebuie sa patrunda acolo.

Prezentarea: Corina – asiacinefil

0 Comments

Post your comment

Solve : *
40 ⁄ 20 =


XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Va rugam nu copiati.