inc10Episodul 10 – Ce-i de haram, de haram se duce

Lee Cha Don trece pe la o mustata de a afla care-i este adevaratul nume. Acelasi cvartet este in alerta, fiindca deocamdata nici ei intre ei nu stiu cine a pus la cale „sinuciderea” lui Hwang Jang Shik, cel care din intamplare compilase niste informatii despre posesorul gramezii de bani descoparita ingropata pe santierul de lucru, iar cercetarile il dusesera la Kang Seok. Dar si la serviciu, maestrul extorcarilor este pe cale sa fie descoperit. Ji Se Gwang nu se lasa pana nu afla cine este acesta. Si nu-i este greu sa-l descopere, caci anii de lucru l-au inzestrat cu capacitati deductibile din ce in ce mai performante. Oricum, dupa ce i-a distrus mama, fiindca banuieste cine este cu adevarat, tinta lui este acum insusi Lee Cha Don, pentru ca trebuie sa acopere cat mai urgent urmele crimei sale, termenul de prescriptie nefiind depasit. Si banii depozitati cu truda de Cha Don, se fac scrum, ca o rasplata pentru ca si-a murdarit mainile adunandu-i.
Bok Hwa Sool descopera secretul lui Jae In, restaurantul pe care l-a deschis, dar si motivele pentru care nu vrea sa fie ca mama sa, camatar adica. Jae In are abia acum curajul sa-i spuna ce gandeste, iar consecintele nu intarzie sa apara: este amenintata cu inchiderea cardurilor de credit si cu darea afara din casa.

Prezentarea: Corina – asiacinefil

0 Comments

Post your comment

Solve : *
48 ⁄ 24 =


XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Va rugam nu copiati.