asiacinefil.com
ANALIZE, INTERVIURI

ASIA TEAM ROMANIA

Cele mai noi subtitrari, proiecte

BIOGRAFII

Actori, actrite, regizori

CIVILIZATIE ASIATICA

cultura si civilizatie asiatica

TRAILERE

Cele mai noi trailere

Home » ASIA TEAM ROMANIA

Incarnation of Money (2013) – episodul 1 subtitrare in romana

Trimis de pe 30 Dec 2013Fara comentarii

inc1Episodul 1 – „Cine scoate sabia, de sabie va pieri”

Cum si-ar putea inchipui un om batran, oricat de chaebol (magnat/mogul al banilor, pe intelesul nostru) ar fi, ca Eun Be Ryeong, o tanara actrita in plina ascensiune, ar putea fi interesata în a-i fi fidela, cu tot ajutorul oferit pentru propulasare in lumea show-byz-ului? Cum si-ar putea inchipui acelasi batran Lee Joong Man, presedintele unei intregi corporatii, ca numai numele si banii sai, l-ar putea face pe Ji Se Gwang, un tanar avocat in devenire, sa-i fie vesnic recunoscator pentru ajutorul oferit in cariera, cand acesta ascunde un trecut tragic si este manat de profunde resentimente sa se razbune ?
Presedintele este asteptat din vilegiatura, de rabdatoarea sa sotie Park Gi Soon, care ii pregateste bucatele preferate, implicandu-se personal in bucatarie, dar are parte de cele mai grele umilinte din partea sotului, a amantei acestuia, a slujnicelor barfitoare. Lee Kang Seok, unicul fiu al presedintelui, motivul pentru care a ramas casatorit cu mama acestuia, este singurul care isi primeste parintele cu drag si isi apara mama de atacul amantei la petrecerea surpriza de sarbatorire a implinirii unei varste destul de rotunjoare a tatalui sau. A cam sosit vremea ca presedintele sa-si primeasca rasplata pentru toate faradelegile si pentru comportamentul sau execrabil. Insa faptasul are bine pus la punct planul de acuzare.
Suntem la inceputul intrigilor, al teserii actiunii, al creionarii persoanjelor si trebuie sa aflam cum micul Lee Kang Seok s-a transformat in procurorul Lee Cha Don, care ar putea fi posesorul unei gramezi de bani, descoperita ingropata pe un santier in lucru.

Prezentarea: Corina – asiacinefil

Scrieti un comentariu!

Add your comment below, or trackback from your own site. You can also subscribe to these comments via RSS.

Be nice. Keep it clean. Stay on topic. No spam.

Acesta e un site care foloseste "Gravatar". Pentru a obtine un avatar universal, inregistrati-va la Gravatar.

Comment Spam Protection by WP-SpamFree

*