Cand un actor foarte popular si-a facut aparitia la baza de antrenament a Corpului de Marina coreean, ieri, aceasta a avut parte de o invazie. Nu una militara, ci una in special a femeilor, extrem de emotionanta. Au fost varsate lacrimi, iar pe o pancarta scria „Nu putem trai fara tine !”. Mii de fani si reporteri s-au adunat ieri in fata bazei de antrenament a Marinei din Pohang (Coreea de Sud), unde cunoscutul idol Hyeon Bin (care a vrajit milioane de femei asiatice cu rolul recent din „Secret Garden”) a fost incorporat in Marina coreeana, alaturi de alti 600 de viitori puscasi marini. Desi in ultimul an si alte vedete au intrat in cei 2 ani de serviciu militar obligatoriu, frenezia evenimentului de ieri a fost fara precedent. Zona din apropierea bazei Pohang a fost umpluta de vizitatori disperati sa-si vada idolul in carne si oase inainte sa intre in Marina pentru 2 ani de zile. Toate zborurile catre respectiva locatie au fost aglomerate in dimineata zilei de ieri, in special fanii japonezi fiind cei mai nerabdatori sa ajunga la destinatie, acestia rezervandu-si autobuze care sa-i aduca in timp la baza Pohang, de la aeroport. La nebunia momentului a participat si media japoneza, conform oficialilor din Marina 7 televiziuni japoneze solicitand accesul in incinta bazei.

Insa Hyeon Bin a fost modest in fata acestei uriase atentii acordate de toata lumea: „Am auzit ca fani nu doar din Coreea ci si din Japonia si Hong Kong au venit si ei aici, consumandu-si popriul timp atat de pretios… Ma voi asigura ca voi iesi un om mai bun”, a spus acesta intr-o conferinta de presa tinuta in fata bazei militare. Actorul a fost salutat de fanii japonezi, ce aveau initialele actorului pe manusi (vezi foto), au izbucnit in urale, unii au plans, a plans si Hyeon Bin… „Inca de anul trecut am primit o mare cantitate de dragoste si sustinere pe care nu le pot gestiona de unul singur. Nu stiu cum sa platesc toate acestea inapoi. Voi incerca sa-mi petrec viitorii doi ani intelept, pentru a recompensa intreaga iubire pe care o primesc acum”. A urmat o plecaciune in fata fanilor, in timp ce pe bannerele de pretutindeni se puteau citi mesaje de genul „Te rugam sa te intorci sanatos in bratele noastre pentru ca nu putem trai fara tine”.

Hyeon Bin va incheia stagiul militar obligatoriu pe 16 decembrie 2012. A trecut vizita medicala cu rezultate aproape perfecte (29,15 puncte din 30), stiut fiind faptul ca criteriile de admitere in Marina sunt foarte drastice, in special acestea inasprindu-se dupa incidentul din noiembrie 2010 din insula Yeongpyeong, atacata de nord-coreeni, unde Coreea de Sud are o baza de antrenament ce apartine Marinei. Hyeon Bin s-a oferit voluntar sa-si satisfaca stagiul militar in Marina, ale carei antrenamente sunt considerate cele mai exigente si mai dure din toata armata coreeana. „Spiritul puscasilor marini” e celebru in Coreea, multe universitati avand asociatii de puscasi marini. Ei sunt considerati cele mai de elita trupe coreene, un profesor de sociologie de la universitatea Yonsei definind Corpul de puscasi marini ca fiind „un simbol al fortei si masculinitatii”.

Articol realizat de cris999 – asiacinefil.com

4 Comments

  1. Cinste lui! Pe langa faptul ca este un actor bun este un om modest si cu principii sanatoase. Sunt rare astfel de persoane.

  2. Daca ma uit la rezultatele votului actual de pe site, Hyun-bin nu pare sa fi cucerit Romania asa de tare cum a facut cu Asia…

  3. N-a cucerit România, fiindcă oamenii încă nu știu de el și în general, de filmele coreene. Abia de puțin timp au început să se bage și la noi pe televiziunile românești seriale care prind din ce în ce mai mult la public.
    Am văzut foarte multe filme în viața mea, dar „ Grădina Secretă ” m-a marcat foarte mult; îmi dau seama cât de importantă este iubirea din viața omului și că nimic nu are valoare fără ea.
    Un film care te liniștește și care te face să fii mai bun și onest cu cei din jur.

    Doina

  4. am vazut recent Secret Garden. Despre Hyeon Bin nu stiam nimic. Dar performanta sa actoriceasa din acest serial m-a determinat sa aflu mai multe despre el. Si uite ca deja a trecut un an de armata. Mai e putin si se va intoarce la noi fanii!

Post your comment

Solve : *
28 × 24 =


XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Va rugam nu copiati.