Actorul australian de la Hollywood Hugh Jackman este asteptat astazi, la Seul, pentru a fi numit ambasdor al bunavointei. „Ca ambasador al bunavointei, Jackman va ajuta la cresterea importantei si a imaginii valorilor orasului Seul in intreaga lume„, a spus un oficial local. „Acesta va juca un rol important in promovarea farmecului Seulului, in special in America si Europa„.

Jackman se va afla, astazi, in Seul, cu scopul promovarii noului sau film, „X-Men Origins: Wolverine”. Coreea e singura lui destinatie asiatica din turneul mondial de promovare al filmului, fiind alegerea actorului. Daniel Henney, un actor coreeano-american ce joaca alaturi de Jackman in „Wolverine”, si el ambasador al bunavointei, i-a sugerat australianului sa i se alature in promovarea din capitala Coreei de Sud. Jackman si-a exprimat afectiunea pentru Coreea, spunand ca tatal sau a vizitat tara in urma cu 20 de ani, cu afaceri. Mai mult, insusi Jackman a vizitat Coreea in 2006, revenind dupa 3 ani. „Ca ambasador al bunavointei in Seul, care imi deschide numeroase oportunitati, voi face tot ce-mi sta in putinta pentru a arata lumii cat de frumos e Seulul si pentru ce e un oras care merita vizitat„, a declarat acesta intr-o conferinta de presa inainte de plecare spre Coreea.

Actorul australian ca dona copii dvd cu autograf ale filmelor din seria „X-Men” si diverse obiecte personale in vederea organizarii unei licitatii, ale carei fonduri sa fie folosite pentru ajutorarea celor saraci. In timpul scurtei sale vizite in Coreea, Jackman va filma, de asemenea, cateva clipuri promotionale in diferite locatii din Seul. Dupa ceremonia de investire cu titlul de ambasador al bunavointei, Jackman si Henney se vor intalni cu fanii coreeni la o ceremonie in Cheonggye Plaza. Aceasta va fi urmata de o intalnire cu actrita Yang Jeong-ah, realizatoarea unei emisiuni la postul SBS, urmand a fi inregistrata o emisiune ce va fi difuzata pe 19 aprilie.

„X-Men Origins: Wolverine” va avea premiera mondiala pe 30 aprilie, fiind vorba de un prequel la trilogia „X-Men” ce se concentreaza pe trecutul mutantului Wolverine. Henney, care a beneficiat de elogii pentru prestatia din „My Father”, va interpreta rolul Agentului Zero, un lunetist singuratic care il vaneaza pe Wolverine.

Articol realizat de cris999 © www.asiacinefil.com

0 Comments

Post your comment

Solve : *
38 ⁄ 19 =


XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Va rugam nu copiati.