Cateva probleme

Micuta Hang Soo-Jin, plictisita, iese din camera si se rataceste in cladire, suparata pe dezinteresul tatalui care o lasa asa de mult timp singura. Parintele disperat, reproseaza lipsa de interes a directoarei Suh si, fireste, e innebunit. Atitudinea calma si sigura a lui Tae-Jun dezamorseaza scandalul si convinge omul sa astepte rabdator, in timp ce porneste cautarile si in acelasi timp cu intuitia lui Jin-Yeong, pe camerele de supraveghere gaseste directia in care a plecat copila si gasind-o, cu delicatete si povestiri moralizatoare o determina sa se intoarca la tatal ei.
A doua oara, “ingerul pazitor” Han salveaza “catelusa” rebela Kim Yoon-Hee culegand-o din ploaie, cazand-o in hotel si purtandu-i de grija. Sanatoasa si odihnita e stanjenitor de directa si indrazneata. Problema se cere definitv rezolvata si fata vrea sa-si asigure un trai decent muncind, desi pentru asta trebuie sa apeleze la… pile. Neasteptata maturitate aparuta instant in comportamentul lui Young-Jae o ajuta sa-si capete slujba, cazare si sa recapete increderea in tanar. Incapatanata Yoon-Hee isi pune abilitatile la treaba si invata sa fie respectuasa si zeloasa, iar Young-Jae descopera ca poate fi disciplinat, punctual, si-si poate cere scuze cand face boacane. Tot personalul nou pare o investitie buna. Seful No e aspru dar ii place harnicia vesela a micutei Jenny.
Pare ca directorul general Han Tae-Jun e un fel de “Superman” al Hotelului Seul care rezolva totul cu calm si rabdare; numai fata de Suh Jin-Yeong pare ca mocneste nemultumirea. Sa fie gelozie sau numai impresia lui Jin-Yeong care incearca sa-si inabuse sentimentul de vinovatie? Oricum, putina tachinare amicala nu-si poate retine, in timp ce-l baga la culcare dupa ingrijirea zgarieturilor. Asa e Jin-Yeong, grijulie si impulsiva…
In biroul personalului, alta repriza de tachinare… directorul O nu pierde nici o ocazie sa insulte dragastos piciorusele de… elefant… hipo… pinguin (scurte dar dragute !)… ale directoarei Lee Soon-Jeong, dornic sa-si asume porecla de “lup” dar se alege numai cu cea de “hyena”. Dimineata, alta surpriza: un imens buchet cu 300 de trandafiri pentru directoarea Suh Jin-Yeong! Expeditorul nu e deloc misterios, numai motivul e necunoscut.

Prezentarea: iulianatotu – asiacinefil.com

0 Comments

Post your comment

Solve : *
12 ⁄ 1 =


XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Va rugam nu copiati.