Au zambit, in sfarsit…

Una din fetele salvate e Kim Yoon-Hee, care doarme in camera directorului Han si e ajutata si sa pastreze secretul: servicii complete ! Doar ca director O e la panda si o atrage in activitatea de spionaj si pe directoarea cameristelor, Lee Soon-Jeong, care varsa lacrimi amare, caci il place pe directorul Han si acum speranta e pierduta.
O clienta reclama disparitia bijuteriilor, si datoria directoarei Suh e sa rezolve problema, numai ca cea care trebuie sa se ocupe e directoarea cameristelor, Lee, care si asa e in toane proaste si cele doua fete ajung sa se bata, asa, de amorul artei, pentru destindere. Asa cum s-au luat la scarmanat intr-o clipa, tot intr-o clipa le si trece si topaie impreuna de fericire cand gasesc bijuteriile reclamantei.
Subiectul principal devine Yoon-Hee, atat pentru barfele marunte ale personalului hotelului cat si pentru manevrele inamicilor strategici care vor sa-l impiedice pe Han Tae-Jun sa redreseze afacerea. Primul pas: sa nu-l lase sa ajunga Director General!
Oaspetii de la vila “Safir” nu-si pierd timpul. In mod discret obtin informatii in special despre directorul Han, despre ceilalti membri ai personalului de conducere, care eventual s-ar alatura noii echipe si nu in ultimul rand despre motivele devotamentului pe care salariatii il au pentru locul lor de munca. Shin Dong-Hyuk imbina in mod eficient obtinerea de informatii cu placerea de a lua masa alaturi de femeia ce-l fascineaza.
Adunarea generala cu tema numirii noului director general e animata de argumente pro si contra : camerele de supraveghere ale hotelului nu mai intra in discutie… directorul O are la fel de multe de pierdut la capitolul moralitate, singurul unde ar putea fi atacat Han Tae-Jun. La capitolul profesionalism… chiar dimineata au aparut in ziar elogii la adresa modului in care a salvat viata unui client… argument greu de contracarat, caci a devenit public… Priceperea ? Doamna Yoo primeste deja un “diagnostic al bolnavului Seul” si un inceput de tratament. Deci se poate !

Prezentarea: iulianatotu – asiacinefil.com

0 Comments

Post your comment

Solve : *
28 ⁄ 7 =


XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Va rugam nu copiati.