asiacinefil.com
ANALIZE, INTERVIURI

ASIA TEAM ROMANIA

Cele mai noi subtitrari, proiecte

BIOGRAFII

Actori, actrite, regizori

CIVILIZATIE ASIATICA

cultura si civilizatie asiatica

TRAILERE

Cele mai noi trailere

Home » ASIA TEAM ROMANIA

Hotelier (2001) – episodul 4 subtitrare in romana

Trimis de pe 8 Sep 2011Fara comentarii

Cand s-au intalnit

Intoarcerea lui Tae-Jun nu e usoara. Cartiva sunt bucurosi, altii isi simt amenintate posturile. Altii isi amintesc intamplarea imorala, altele ii gasesc scuze… “A ramas la fel de chiepes ?” intreaba femeile. “A ramas la fel de eficient ?” se intreaba barbatii. Anumite planuri sunt in pericol in prezenta lui. Toate aceste soapte ferite dau un simtamant de stanjeneala si Han Tae-Jun nu e in apele lui chiar daca e eficient. Uniforma de director general il asteapta, doamna Yoo il asteapta si ea, hotelul pare o fiinta vie care-l asteapta.
Incertitudinea determina unele persoane sa-si piarda echilibrul, sa balanseze intre devotament si castig. Criza financiara a hotelului e un prilej de venituri suplimentare. Unii le accepta, altii nu… Apar forme de “stimulare” pe care unii dintre directorii de departamente le primesc de la furnizori sau de la cel interesat de preluare. Directorul O, principalul candidat la functie, declara ca-si depune demisia si multi din conducerea executiva ii urmeaza din slugarnicie, dar de fapt nu-si poate pierde serviciul, asa ca totul ramane vorba goala si amenintare desarta chiar daca un lucru e sigur: lupta a inceput.
In aceeasi zi, Presedintele Kim are doua evenimente importante. Au sosit americanii cu afacerea de preluare a hotelului si are de sarbatorit aniversarea fiicei sale, Yoon-Hee. Mult prea entuziasmat de discutiile cu expertii care doresc sa-si evalueze inamicul din interior, putin ametit de bautura, uita complet de fiica lui ce ramane singura in restaurantul rezervat, dar va sarbatori totusi, cu prieteni de ocazie, numai pentru a se razbuna pe uitucul tata.
Han Tae-Jun, deprimat de atmosfera din sala de consiliu si de reticenta cu care a fost primit, sta trist in odaia ce i-a fost repartizata, si numai imbarbatarile directorului Suh il fac sa revina la viata trezit de multitudinea de probleme ce trebuie rezolvate. Actiunea incununanta de succes ii prinde bine si-i arata cat de bine se pricepe la ceea ce are de facut. Resusciteaza un client dupa infarct, repara instalatiile de incalzire, compenseaza pentru daunele spalatoriei, linisteste o chermeza zgomotoasa si salveaza doua fete de la viol. Simte din nou ca e util…desi oricand pot reaparea acuzatii de felul celei care l-a dat afara…
Director Suh Jin-Yeong are si ea parte de bucuriile ei… ordinele directorului o fac sa se simta usurata de povara. Nu mai trebuie sa decida singura si a aparut si clientul din desert, ce a raspuns cu atata placere invitatiei, incat e prima persoana pe care o cauta, cu insistenta, dupa instalare.

Prezentarea: iulianatotu – asiacinefil.com

Scrieti un comentariu!

Add your comment below, or trackback from your own site. You can also subscribe to these comments via RSS.

Be nice. Keep it clean. Stay on topic. No spam.

Acesta e un site care foloseste "Gravatar". Pentru a obtine un avatar universal, inregistrati-va la Gravatar.

Comment Spam Protection by WP-SpamFree

*