asiacinefil.com
ANALIZE, INTERVIURI

ASIA TEAM ROMANIA

Cele mai noi subtitrari, proiecte

BIOGRAFII

Actori, actrite, regizori

CIVILIZATIE ASIATICA

cultura si civilizatie asiatica

TRAILERE

Cele mai noi trailere

Home » ASIA TEAM ROMANIA

Hotelier (2001) – episodul 19 subtitrare in romana

Trimis de pe 4 Nov 2011Fara comentarii

E timpul sa spui la revedere…

Dezamagit ca nu a primit inca portofoliul de actiuni, Kim Bok-Man ii cere lui Leo colaborare separata de Dong-Hyuk, care deja i-a notificat rezilierea contractului si caruia i-a aranjat pierirea, legala… pregatind pentru Procuratura un set de dovezi prin care Shin Dong-Hyuk a incalcat clauzele, provocand pagube inimaginabile.
De cand si-a schimbat scopul, pare ca si cerul vrea sa-l ajute pe Dong-Hyuk caci, intocmite in acelasi timp, actele pentru plecarea la studii a Yoon-Hee-ei si denuntul pentru Procuratura se amesteca intre ele si prin mana fetei, ajung la parat. Omul prevenit e omul pregatit. In schimb, favorea ceruta de Yoon-Hee este “ajutor pentru Han Tae-Jun”. Actele din dosar cuprind si referiri la actiuni daunatoare si presedintelui Kim, iar Dong-Hyuk decide sa trimita dosarul la destinatar. Fiecare sa-si plateasca partea de vina conform legii!
Controlul prin capital fiind pierdut, Kim Bok-Man vrea sa achizitioneze actiunile presedintei Yoon in schimbul datoriilor din cecurile scadente, care neachitate in temen, duc la faliment. Amenintarea nu e vorba goala si oricat de binevoitori sunt salariatii, si oricat de urat ii este Directorului General, trebuie sa apeleze la bunavointa oaspetelui de la « Safir ». Specialistul in masinatiuni financiare a si gasit solutia… in propriu-i buzunar si, cu riscul integritatii fizice a lui Leo, « pacalindu-l » pe Kim Bok-Man, ii cumpara toate titlurile asupra hotelului. Ramane de vazut cum va reactiona cand va descoperi « cumparatorul ».
Toata lumea este extrem de recunoscatoare si indatoritoare cu nu demult detestatul fost oaspete de la « Safir », caci l-au luat rapid din raza vizuala a presedintelui Kim. Cu ultimele resurse financiare, nesigur pentru viitor ca si-n trecutul sau, temator sa nu fie din nou abandonat, Dong-Hyuk ii ofera Jin-Yeong-ei o romantica seara de logodna oferindu-se pe sine ca unica avere ramasa. Apoi, mai are de incheiat socotelile cu presedintele Kim Bok-Man. Ce se va-ntampla in infricosatoarea intreprindere ?

Prezentarea: iulianatotu – asiacinefil.com

Scrieti un comentariu!

Add your comment below, or trackback from your own site. You can also subscribe to these comments via RSS.

Be nice. Keep it clean. Stay on topic. No spam.

Acesta e un site care foloseste "Gravatar". Pentru a obtine un avatar universal, inregistrati-va la Gravatar.

Comment Spam Protection by WP-SpamFree

*