asiacinefil.com
ANALIZE, INTERVIURI

ASIA TEAM ROMANIA

Cele mai noi subtitrari, proiecte

BIOGRAFII

Actori, actrite, regizori

CIVILIZATIE ASIATICA

cultura si civilizatie asiatica

TRAILERE

Cele mai noi trailere

Home » ASIA TEAM ROMANIA

Hotelier (2001) – episodul 16 subtitrare in romana

Trimis de pe 22 Oct 2011Fara comentarii

Inaintandu-si demisia lui Shin Dong-Hyuk, Han Taae-Jun doar a pus momeala in capcana. Mecanismul se va declansa pe urma. Intrand prin efractie la “Safir”, face rost de probe din computerul lui Dong-Hyuk si apeleaza la bunavointa oaspetelui salvat la “Seul” in prima lui zi de instalare in functie, d-l Lee, patronul cotidianului Jae Il Paper.
In hotel, in afara zvonului descurajant al demisiei Directorului General mai circula si fluturasi defaimatori la adresa directorilor O, Yoo si Ji,care, chipurile, au tradat Hotelul. Limba ascutita a Min-Hee-ei nu se dezminte si nu-l iarta nici pe seful ei, iritatul director Yoo, iar incercarile de-a explica situatia nu fac decat sa declanseze revolta subordonatilor care decid sa protesteze prin demisie in masa. Interventia autoritara a directorului O e cat pe ce sa se transforme in batalie daca nu intervenea Presedinta Yoon. Directorul General nu lipseste degeaba; este in plina misiune de salvare a personalului si, deci, a institutiei, dar Yoon-Hee trebuie inca o data sa-si pledeze cauza, de data aceasta fata de presedinta Yoon. Si e putin cam prea dura cu bietul Young-Jae caruia nu-i lasa nici o urma de speranta.
Desi stirea despre deturnarile de fonduri din compania directorului Kim si imixtiunea frauduloasa in afacerile Hotelului Seul a fost redusa la tacere inaninte de a apare in presa, scopul a fost atins. Tae-Jun a demonstrat ca poate juca dur pentru a-si apara intreprinderea si oamenii si l-a convins pe Dong-Hyuk sa revina la tratative.
Nu la fel de potolit este pagubitul, care decide sa aplice o pedeapsa conforma cu firea si principiile sale: violent in stil mafiot. Han Tae-Jun isi risca viata in fata batausilor d-lui Kim, dar nu cedeaza. Pretul lui, este pretul cu care poate salva hotelul, nimic mai mult.
Incepand cu personalul recunoscator, directorii de departamente, concediata Yoon-Hee si chiar rivalul Dong-Hyuk, toata lumea-l cauta pe Han Tae-Jun, dar norocul o ajuta numai pe Yoon-Hee care afla unde a fost dus, dar nimic altceva.

Prezentarea: iulianatotu – asiacinefil.com

Scrieti un comentariu!

Add your comment below, or trackback from your own site. You can also subscribe to these comments via RSS.

Be nice. Keep it clean. Stay on topic. No spam.

Acesta e un site care foloseste "Gravatar". Pentru a obtine un avatar universal, inregistrati-va la Gravatar.

Comment Spam Protection by WP-SpamFree

*