asiacinefil.com
ANALIZE, INTERVIURI

ASIA TEAM ROMANIA

Cele mai noi subtitrari, proiecte

BIOGRAFII

Actori, actrite, regizori

CIVILIZATIE ASIATICA

cultura si civilizatie asiatica

TRAILERE

Cele mai noi trailere

Home » ASIA TEAM ROMANIA

Hotelier (2001) – episodul 14 subtitrare in romana

Trimis de pe 15 Oct 2011Fara comentarii

Durere

Dimineata, tot hotelul vorbeste numai despre intamplarea de aseara, unii cu admiratie sau compatimire, altii cu invidie. Cele mai rele sunt fetele: Jenny si Min-Hee. Yoon-Hee rabda cu stoicism si se supune de bunavoie corvoadelor doar ca sa nu mai supere pe nimei. Asa cum a fost avertizata, viata nu e usoara nicaieri.
Pe fata, directoarei Suh amaraciunea ii e atat de evidenta incat nu poate fi confundata cu oboseala. Tot ce poate face cineva pentru ea este sa-i distraga atentia si o face un alt “uitat”, singurul ei preten, Han Tae-Jun, de a carui aniversare a uitat toata lumea. Va serba numai cu Jin-Yeong, in stil melancolic, depanand amintiri in fata paharului de “Kiss of Fire” pe acordurile celebrei “As Time Goes Bye”.
La vila “Safir” zarurile au fost aruncate si atacul a inceput in forta. Deteminarea lui Dong-Hyuk nu poate fi domolita. Leo radiaza de multumire: in sfarsit, s-au intors la viata lor normala de vanatori de bani ! Piata a fost acaparata si batalia se duce pentru voturile actionarilor. Rezultatul se dovedeste strans si hotaratoare sunt cele 3 procente ale defunctului congresman Kim Han Sue, trecute in proprietatea vaduvei, doamna Song. Presedintele Kim Bok-Man vorbeste prea lejer in fata Yoon-Hee-ei despre schimbarea personalului hotelului, fara as-si dea seama ca desi direct interesata, Yonn-Hee nu doreste sa renunte la Han Tae-Jun si la ceilalti salariati care-i devin incet-incet, prieteni.
Surpriza apare in persoana proprietarului celor 3%. Doamna Song este persoana care, cu trei ani in urma, a provocat demiterea lui Han Tae-Jun, si Jin-Yeong, aflata la recceptie, va face tot ce-i sta in putinta sa evite reintalnirea cu piaza rea, chiar suportand capriciile injositoare ale clientei. Gura sloboda a directoarei Soon-Jeong il duc pe directorul general la rezolvarea, cu palpitatii si jena, a celor 3 %. “Frank” a inceput atacul si asupra indecisilor din staff-ul hotelului pentru a repara marea greseala de a refuza indiferent avansurile directe ale pretioasei proprietare a celor 3 procente decisive. Adevaratul vinovat din spatele scurgerii de informatii e insa altul…

Prezentarea: iulianatotu – asiacinefil.com

Scrieti un comentariu!

Add your comment below, or trackback from your own site. You can also subscribe to these comments via RSS.

Be nice. Keep it clean. Stay on topic. No spam.

Acesta e un site care foloseste "Gravatar". Pentru a obtine un avatar universal, inregistrati-va la Gravatar.

Comment Spam Protection by WP-SpamFree

*