asiacinefil.com
ANALIZE, INTERVIURI

ASIA TEAM ROMANIA

Cele mai noi subtitrari, proiecte

BIOGRAFII

Actori, actrite, regizori

CIVILIZATIE ASIATICA

cultura si civilizatie asiatica

TRAILERE

Cele mai noi trailere

Home » ASIA TEAM ROMANIA

Hotelier (2001) – episodul 12

Trimis de pe 7 Oct 2011Fara comentarii

Perseverenta si curajul Yoon-Hee-ei reusec sa schimbe perspectiva tatalui despre menirea femeii in familie, mai ales despre aceea a unicei fice a unui mare afacerist. Ajutorul consilierului de afaceri parintesti, Frank- devenit foarte perspicace in psihologie sentimentala, e foarte pretios in atingerea scopului chiar daca plata pentru serviciul facut nu pare a avea logica in mintea fetei.
Pentru prima oara, lui Frank Dong-Hyuk pare sa nu-i placa meseria pe care si-a ales-o. Cautand s-o contacteze pe Jin-Yeong, pentru ca toti angajatii o protejeaza, ajunge doar la Directorul General si infruntarea dintre ei e o adevarata declaratie de razboi, in care obiectivele se cer foarte clar precizate: hotelul, fara indoiala, dar oare persoana Suh Jin-Yeong face si ea parte din miza?
Cu moralul distrus de umilinta si rusine, blamata dar si protejata de colegi, Jin-Yeong aplica tratamentul antidepresiv ajutata de directoarea Lee Soon-Jeong (confidenta de cand nu mai sunt rivale in privinta directorului general): betie intre fete, cu tot tacamul de “perversitati”: alcool, tutun, barfe despre baieti si-o noapte petrecuta la hotel de lux in calitate de oaspeti : rasfat total. Intreruperea completa a comunicatiilor cu lumea il innebunste pe Dong-Hyuk, care iese din carapacea de gentleman si sparge cu violenta zidul protector creat de prieteni in jurul fetei, petru a ridica, macar pentru un moment, un altul, care sa-i permita cea mai emotionanta dovada de subjugare tandra si iubitoare, careia partenera sa nu i se poata sustrage si de care asistenta neputincioasa nu se mai poate indoi.
Reaua intentie cu care director O incepe ostilitatile prin alungarea oaspetilor-dusmani de la “Safir”-desi i s-a intezis s-o faca-, va aduce o grmada de umilinte pentru Directorul General Han si Presedinta Yoon care, in razboiul declarat deja, nu au voie sa piarda nici o batalie. Pretul revendicat pentru incetarea temporara a focului este… directoarea Suh Jin-Yeong… pentru oportunitatea unei explicatii si a unor dureroase clarificari, dar nimeni nu stie asta si fireste, sacrificiul nu va fi cerut.

Prezentarea: iulianatotu – asiacinefil.com

Scrieti un comentariu!

Add your comment below, or trackback from your own site. You can also subscribe to these comments via RSS.

Be nice. Keep it clean. Stay on topic. No spam.

Acesta e un site care foloseste "Gravatar". Pentru a obtine un avatar universal, inregistrati-va la Gravatar.

Comment Spam Protection by WP-SpamFree

*